Cu se ocupă acum Ana Maria Ciuaşu, fosta iubită a lui Fuego, singura femeie cu care a vrut să se căsătorească

Publicat: 09/12/2019 | 10:32

Fuego este unul dintre cei mai iubiţi artişti din România, bucurându-se de aprecierea unui public numeros, care îl susţine necondiţionat. Vizavi de viaţa personală, cântăreţul a fost şi este în continuare foarte discret. Nu se cunosc multe detalii cu privire la relaţiile lui, singura femeie cu care artistul a vrut să se căsătorească este Ana Maria Ciuaşu, relaţie ce a durat patru ani.

Din 2003 până în 2007 s-a iubit Fuego cu Ana Maria Ciuaşu, cu care urma să se şi căsătoarească. Relaţia s-a terminat brusc, nu se cunosc motivele concrete, însă cei doi au trecut prin momente dureroase, când Ana a pierdut două sarcini. „Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni‘, spunea Fuego la vremea respectivă.

Acum, bruneta are o carieră în politică, domeniu în care a evoluat rapid, ajungând să fie numită şefă de cabinet a prefectului de Olt. În iunie 2016, s-a numărat printre consilierii locali ai Slatinei din partea PNL.

„Iubesc viaţa şi oamenii dureros de mult, asumat că nici viaţa nu e pictată doar în “galben” şi nici toţi oamenii nu îmi pot răspunde la fel. Iubesc enorm copiii… cred că d-aia n-am… nu aş fi ştiut să echilibrez iubirea pentru propriul meu copil… iubesc că exist! Eu sunt o femeie puternică. Fac politică de dreapta într-un judeţ condus de stânga. Caracterizaţi-mă dumneavoastră.„, spunea Ana Maria, într-un interviu pentru tintaonline.ro.

Fuego, premiat la Gala ”Radar de Media”

Paul Surugiu-Fuego, artistul care nu obosește niciodată, a primit un premiu special, pentru promovarea valorilor românești, dar și pentru emisiunea sa de la TVR 2, la Gala „RADAR DE MEDIA”, ajunsă la cea de a zecea ediție! Premiul vine ca o confirmare a muncii sale și ca un fel de mulțumire pentru faptul că depune efort și face un show de toată frumusețea, în care revezi legendele României, înveți lucruri, asculți povești de viață și muzică de calitate.

Fuego mărturisește că e fericit că în cele trei sezoane de până acum ale emisiunii difuzate în fiecare duminică, la TVR 2, de la ora 15.00, a reușit să fidelizeze publicul, să crească audiența și să aducă publicului calitate. Prin studioul doi al Televiziunii Române, au trecut, în peste 40 de ediții, sute de artiști, actori, sportivi, intelectuali români, la invitația lui Paul Surugiu, care i-a premiat și care a creat momentele speciale alături de ei.