Cu ochii în lacrimi Graţiela Duban, mesaj pentru soţul ei: “Probabil că asta e lecţia”. Detaliul intim pe care l-au observat toţi la actriţa aflată la Survivor România

Publicat: 24/03/2020 | 13:52

Aflată de numeroase săptămâni în Republica Domincană, unde se filmează “Survivor România”, Graţiela Duban i-a transmis recent un mesaj soţului ei. În timpul mărturisirilor, actriţa nu şi-a putut stăpâni lacrimile care i se scugeau pe obraji. Unii dintre telespectatori nu au mai fost atenţi la declaraţiile soţiei lui Andrei Duban, ci la detaliul intim pe care aceasta l-a lăsat la vedere. 

Citeşte şi: Spritele s-au încins din nou la Survivor România! Ce i-a reproşat Graţiela Duban în public artistei Elena Ionescu

Cu ochii în lacrimi Graţiela Duban, mesaj emoţionant pentru soţul ei

Graţiela Duban şi Ghiţă au fost nominalizaţi pentru eliminare, iar unul dintre ei va părăsi competiţia de la Kanal D şi se va întoarce acasă, în România. În cadrul ediţiei trecute, vedeta a cedat şi i-a transmis câteva gânduri sensibile soţului său, Andrei Duban. După cum puteţi în imaginea principală, în poza de mai jos, dar şi în galeria foto a articolului, actriţa nu purta sutien şi i se văd sfârcurile prin maioul roz pe care îl purta în momentul în care a oferit interviul.

“As vrea sa vorbesc cu Andrei sa imi spuna fie sa lupt, fie: «Vino in bratele mele»”, a mărturisit Graţiela Duban în cadrul emisiunii “Survivor România”.

Ulterior, frumoasa actriţă a mai dezvăluit: “Voi lasa lucrurile rele aici cand voi pleca. Probabil ca asta e lectia de aici, ca am fost singura de la inceput si singura trebuie sa fac fata fiecarei situatii. Numai asa o sa devin si mai puternica”, relatează kanald.ro.

Află şi: Scandal în direct la Fan Arena! Andrei Duban și mama Asianei și-au aruncat vorbe grele

Graţiela Duban, în cadrul interviului în care a vorbit despre dorul mistuitor de soţul ei @ Kanal D
Graţiela Duban, în cadrul interviului în care a vorbit despre dorul mistuitor de soţul ei @ Kanal D

Nu rata: Concurenții de la Survivor România ar putea fi expuși la coronavirus. Un alt show a fost anulat

Informaţii despre “Survivor România” de la Kanal D

20 de concurenţi au înfruntat condiţiile dure ale sălbăticiei, întocmai ca nişte naufragiaţi pe o insulă pustie. Ei au fost nevoiţi să îşi construiască singuri adăpost, se hrănescu cu ce le oferă natura şi vor încerca să găsească cele mai bune strategii ca să se inpună în grup şi să reziste cât mai mult timp într-uzn mediu străin, care nu are nimic din confortul cu care au fost obişnuiţi. Fiecare are povestea sa, însă doar unul singur va deveni învingător.

Cristina Siscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Gratiela Teohari Duban, Mihai Onicas, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vladau, Augustin Viziru si Cezar Juratoni fac parte din echipa vedetelor. De cealalta parte, echipa concurentilor inca necunoscuti publicului larg este formata din:  Adriana Popescu, Remus Laurentiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ionita, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala si Andi Constantin.