Cu o privire pierdută, Andra a transmis un mesaj emoționant despre epidemia de coronavirus: “Singurul lucru bun în această perioadă este…”

Publicat: 01/04/2020 | 14:48

Epidemia de coronavirus face ravagii în România, iar unii dintre artiștii noștri își împărtășesc din trăiri apropiaților, fanilor. Speră că astfel, ei îi vor ajuta pe ceilalți să depășească mai ușor această situație delicată. Așa a procedat astăzi și Andra, care a transmis un mesaj emoționant despre pandemia de COVID-19. Privirea tristă, parcă ușor pierdută i-a îngrijorat pe unii dintre internauți.

Citește și: “Coronavirusul este un…” Ce spune Eva Măruță despre Covid-19 și cum a reacționat când Andra și Cătălin i-au spus că nu mai poate ieși din casă

Andra, o poză cât o mie de cuvinte și un mesaj emoționant despre epidemia de coronavirus

Izolată acasă împreună cu frumoasa ei familie, Andra a publicat o poză care se potrivește perfect cu vremurile triste pe care le trăim. Fotografia de album face cât o mie de cuvinte și a fost însoțită de următoarele gânduri, pe care cântăreața le-a așternut pe pagina ei de Facebook: “Oricât ar fi de nesigur viitorul, în prezent ne găsim echilibrul, puterea de a spera. Singurul lucru bun în această perioadă este că suntem azi ACASĂ. Totul va fi bine! Trebuie să fie bine”.

Află și: Andra a vorbit pentru prima dată despre viața amoroasă cu Cătălin Măruță: „Mă ia, mă aruncă și mă…”

După cum se observă în imaginea de mai jos, în mai puțin de o oră de la postare, gândurile artistei au primit aproape 5.000 de aprecieri și sute de comentarii. Cinci dintre acestea le puteți citi chiar acum.

Andra, o poză cât o mie de cuvinte și un mesaj emoționant despre epidemia de coronavirus © Facebook
Andra, o poză cât o mie de cuvinte și un mesaj emoționant despre epidemia de coronavirus © Facebook

Nu rata: Cum se protejează Andra și Cătălin Măruță de coronavirus: “Fiecare dintre noi poate ajuta puțin, stând în casă mai ales!”

Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu 11 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).