Cu masca medicală pe față, Jojo a făcut un apel disperat pe Instagram: “Am făcut alergie”. Ce boală a contractat

Publicat: 05/03/2020 | 14:58

Jojo a lansat un apel disperat pe Instagram în timp ce purta o masca medicală pe față. În rândurile așternute pe Internet, actrița a dezvăluit ce boală a contractat și i-a invitat pe apropiați și fani la teatru, unde va juca în spectacolul “Diagnostic rezervat”.

Citește și: Jojo încearcă să-și păcălească fetița, dar…“O mămică super ciufulită și un pic ciufută!”

Cu masca medicală pe față, Jojo, apel disperat pe rețelele de socializare

Potrivit mărturisirilor făcute de Cătălina Grama, așa cum cum e trecută în buletin, de câteva zile bune, ea se confruntă cu o răceală puternică. Și, pe lângă tratamentul pe care îl urmează, artista poartă măști medicale ca să nu-i îmbolnăvească pe cei cu care intră în contact. Astăzi, vedeta le-a cerut ajutorul tuturor, pentru că nu mai găsește astfel de măși la farmaciile din apropierea casei sale.

“Neata dragilor! Uite si fata mea din ultimele zile, care imi aminteste de #TestoaseleNinja!! Ma gandesc sa imi schimb numele in RafaelA sau LeonardA, sau asa ceva. In alta ordine de idei, dupa ce am purtat-o zi si noapte am facut alergie la ea. Si tind sa cred ca si ea a facut alergie la mine. Bine, am purtat mai multe, nu numai pe aceasta. Daca stiti vreo farmacie unde mai au masti, va rog sa imi scrieti mai jos. In zona in care locuiesc s-au terminat! Raceala mea insa e tot aici. Asa ca… o sa ma apuc sa port esarfe din satin sau de matase, ca banditii, ca nu stiu ce altceva sa fac. Zi faina, fara masca!☺️

P.S: Diseara ne vedem la Valcea cu spectacolul #DiagnosticRezervat! este mesajul scris de frumoasa actriță atât pe Instagram, cât și pe Facebook.

Postarea lui Jojo nu a rămas fără ecou. Apropiații și fanii au sfătuit-o imediat. Desigur, au fost și unii care au făcut haz de necaz.

“Cele mai bune măști și mai sigure sunt cele cu filtrul acela, astea de care ai și tu nu sunt bune de nimic. Nu te protejează”, “În China este colecție nouă!”, “Super!Nu se uită lumea urât la tine? Eu am folosit câteva zile și eram chiar apostrofată pe stradă…”, “Au apărut maștile de material :)) asortate cu ținuta :)) (nu știu cât sunt de eficiente)”, “Practic porți mască, dar ai spectacol cu sala plină… care e logica?” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei.