Cu lacrimi pe obraji, Mădălina Ghenea a postat un mesaj dureros în memoria unui prieten care a murit: “Aș vrea să te pot îmbrățișa cu adevărat”

Publicat: 02/06/2020 | 15:35

Mădălina Ghenea trece printr-o perioadă delicată, iar astăzi, în timp ce lacrimile îi curgeau pe pe obraji, ea a postat un mesaj dureros în memoria unui prieten care a murit. Gândurile sincere așternute pe contul său de Instagram au fost însoțite de câteva imagini de colecție alături de regretatul artist.

Citește și: Avem dovada că Mădălina Ghenea s-a logodit a cincea oară

Tristă, Mădălina Ghenea a postat un mesaj dureros în memoria unui prieten care a murit

Mădălina Ghenea încă suferă după pierderea celebrului fotograf italian Pietro Coccia, care a murit în urmă cu un an. Ea și renumitul artist aveau o relație apropiată și s-au sfătuit de multe ori atât în unele proiecte, dar și în situații din viața privată. Îndrăgita româncă a publicat patru poze cu Pietro Coccia și o filmare în care i-a făcut o glumă în timp ce acesta ațipise la o întâlnire.

“Pietro al meu, prietenul meu drag, un an fără tine, ce durere, coboară lacrimi, îmi lipsești atât de mult. Aș vrea să te scot din poza asta ca să te îmbrățisez cu adevărat. Nu avem nimic când venim pe lume și nu luăm nimic când plecăm, dar le lăsăm o mare tulburare celor care rămân…” este mesajul scris de actrița româncă când a publicat imaginile de mai jos.

Apropiații și fanii i-au scris mesaje pozitive Mădălinei Ghenea și au sperat că vor reuși să îi ridice moralul.

Descoperă și: Mădălina Ghenea, în lupta cu COVID-19: “Nu este suficient să vă spălați pe mâini și să vă puneți o mască”. Mesajul important transmis de actriță

Nu rata: Ele sunt cele mai sexy-femei din showbiz! Pe ce loc se află Anda Adam, Roxana Dobre, Anamaria Prodan, Lavinia Pîrva și Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea are o fetiță cu fostul iubit, Matei Stratan

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au devenit părinți pe 2 aprilie 2017. Vedeta și-a dorit enorm să nască pe cale naturală, însă, după un travaliu de 11 ore, medicii i-au recomandat că este mult mai bine să nască prin cezariană. Iar celebra brunetă le-a urmat sfatul. Numele fiicei sale este Charlotte Stratan.

Trăiesc o minune! A fost un travaliu foarte dificil, a durat ore întregi, dar nu s-a putut altfel. Este o fetiţă foarte cuminte. Eu am plâns cum nu am făcut-o niciodată în viaţa mea”, au fost primele declaraţii ale Mădălinei Ghenea după ce născut-o pe Charlotte Stratan, a relatat ciao.ro.

La scurt timp după ce și-a adus fetița pe lume, frumoasa actriță a publicat o scrisoare emoționantă pentru prințesa ei: “Sper că te îndrăgosteşti cu viaţa, în sine. Sper că vei călători prin întreaga lume, vei sta într-o cafenea şi vei vorbi cu un străin. Sper că vei merge la muzee, spectacole şi să vezi filme străine şi independente. Sper că vei culege flori şi vei citi cărţi, vei privi apusul şi stelele şi vei realiza că viaţa este mult mai importantă decât un simplu mesaj de la persoana pe care o placi.

Nu-ţi vei mai aminti de acel băiat. Sper că vei avea cei mai tari prieteni şi cele mai frumoase amintiri, fie că sunt bune sau rele. Sper că vei face fotografii şi vei ţipa de fericire şi vei cânta melodiile tale preferate pe ringul de dans. Sper că vei sări într-un lac, o piscină, râu sau ocean şi nu-ţi vei face niciodată griji pentru cum îţi stă părul.

Sper că vei râde până te va durea burta, stomacul şi îţi vor curge lacrimi de la râs şi bucurie. Sper că vei sta într-un lan şi vei privi stelele alături de persoana pe care o iubeşti, dar care te iubeşte şi pe tine, la rândul său. Să te iubească din toată inima. Sper că vei cunoaşte diferenţa dintre spectator şi cel care se ridică în picioare şi ia parte la acţiune.

Să ştii că dacă priveşti altfel, poate fi egalat cu o greşeală. Sper că, în loc să te gândeşti la schimbări, tu să fii schimbarea de care lumea are nevoie. Sper că vei fi mereu blândă cu persoanele din jurul tău şi excepţională cu tine însăţi. Să ştii că anumite persoane te vor iubi, indiferent de ceea ce vei face. Trebuie să ştii că persoanele te vor părăsi, dar altele vor rămâne în viaţa ta.

Sper că eşti mândră de tine. Mai mult decât atât, sper că vei dansa de parcă nimeni nu te priveşte, vei cânta de parcă nimeni nu te aude şi vei iubi de parcă n-ai fi niciodată rănită. Sper ca cea mai bună zi din trecut să-ţi fie cea mai grea zi din viitor.

Vreau să ştii că mereu te voi proteja. Mereu vei fi iubită. Sper că nu te vei îndoi niciodată de tine. Sper să-ţi aminteşti mereu cine eşti, iar dacă uiţi, ai o > care să-ţi amintească. Sper că ştii cum să-ţi hrăneşti sufletul, atunci când trebuie şi sper să ai încredere în tine mereu. Şi, mai important de atât, sper că ştii când să rămâi lângă cineva”.