Cu lacrimi în ochi, Andreea Pirui a făcut un anunț sfâșietor: “Zbor lin, bunica mea (mama mea)”

Publicat: 18/10/2020 | 16:27

Cu lacrimi în ochi, Andreea Pirui a făcut un anunț sfâșietor: “Zbor lin, bunica mea (mama mea)”

Andreea Pirui este în doliu după ce bunica ei a încetat din viață

“Zbor lin bunica mea (mama mea)… ai fost ca și o mamă pentru noi, nu o să te uităm niciodată!!! Dumnezeu să te odihnească în pace!!”, a scris Andreea Pirui pe contul său de Facebook.

Una dintre verișoarele fostei concurente de la “Puterea Dragostei” a lăsat următorul comentariu la postarea de mai jos: “Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace, bunica mea”. Unii dintre apropiații Andreei Piriu, dar și mulți dintre fanii săi i-au lăsat mesaje copleșitoare.

“Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în pace, iar pe voi să vă întărească!”, “Dumnezeu să o ierte și vouă să vă dea putere”, “Sincere condoleante, drum lin spre îngeri!”, “Condoleanțe, iubita, îi pare foarte rău pentru pierderea ta!”, “Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o așeze în dreapta Lui” sunt doar dintre sutele de comentarii strânse de imaginea emoționantă în care Andreea Pirui apare alături de bunica ei.

Zbor lin bunica mea(mama mea) …ai fost ca și o mama pentru noi,nu o sa te uitam niciodată !!! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!! ????❤️

Publicată de Andreea Pirui pe Duminică, 18 octombrie 2020

Nu rata: Mama soacră a rămas mască! Așa a cerut-o Marius de la Puterea Dragostei de nevastă pe Andreea: “Mi-am luat inima-n dinți și…”

Fosta concurentă de la “Puterea Dragostei” și iubitul ei, izolați la domiciliu după ce au fost testați cu SARS-COV-2

“Bună, dragii mei. N-am mai postat de câteva zile pentru că m-am simțit foarte rău, m-a durut foarte tare capul și m-am dus la spital să-mi fac un test de corona. A ieșit pozitiv, așa că stau în casă, două săptămâni stau izolată, iau medicamente, trebuie să am grijă de mine. I-am dat și lui Marius. Credeți în virus, nici eu n-am crezut, dar uite că există. Aveți grijă de voi, purtați masă și spălați-va pe mâini”, a scris focoasa blondă în urmă cu o săptămână pe rețelele de socializare.

Citește și...