„Cu finalizare”. Andra Măruță a recunoscut cu câți bărbați a făcut amor, de fapt. Îți vei schimba radical părerea despre ea

Publicat: 09/05/2020 | 10:19

Discuțiile dintre jurații emisiunii ”Românii au Talent” sunt mai tot timpul savuroase, iar atunci când se ajunge la amănunte… intime totul devine cu mult mai incitant. 

Florin Călinescu a luat-o la întrebări pe Andra, de această dată, iar aceasta a trebuit să dea un răspuns la o întrebare dificilă – ”Câți bărbați a avut de-a lungul timpului și dacă sunt cunoscuți”. Ei bine, ce a răspuns vedeta?

”Mai mulți n-au putut să treacă de tata”, a mărturisit Andra, la masa juraților, după ce Mihai Petre s-a referit la pretendenții din viața ei, presupunând că aceștia au fost foarte mulți. ”El ținea preselecțiile cu băieții”, a completat Andra. ”Am fost un copil cuminte, două relații am avut la viața mea… Cu tot cu Măruță”, le-a spus Andra celorlalți jurați.

(VEZI ȘI AICI: ANDRA, DUPĂ DOUĂ LUNI DE IZOLARE CU CĂTĂLIN MĂRUȚĂ: “PENTRU NOI, E CA O…” ARTISTA A DEZVĂLUIT CARE ESTE MENIUL CARE ÎI MENȚINE ÎN FORMĂ MAXIMĂ)

”Al doilea-i Măruță!”

”Cu finalizare?”, a intervenit Florin Călinescu.

”Cu finalizare, două”, a răspuns Andra.

”Păi și tata ce făcea, te-a lăsat?”, a întrebat juratul. ”Eram majoră. După o vârstă…”, i-a răspuns Andra. ”Particular primul?”, a mai întrebat Florin Călinescu, dorind să știe dacă primul bărbat din viața Andrei a fost, cumva, o figură cunoscută. ”Hai, lasă, hai să vedem următorul concurent…”, a început Andra să râdă.

”Deci e cunoscut…”, a insistat Florin. ”Iar al doilea?” ”Al doilea-i Măruță”, a răspuns Andra.

(CITEȘTE ȘI: ANDRA MĂRUȚĂ A COMIS-O LA ROMÂNII AU TALENT. GAFA +18 DIFUZATĂ DE PRO TV: „TOATĂ LUMEA ZICE DE NOI, ARDELENII, CĂ, PÂNĂ NE DĂM DRUMUL..”)