Cu cine va petrece Alex Bodi Crăciunul, în arest la domiciul. Judecătorii au acceptat o vizită surpriză

Publicat: 23/12/2020 | 11:17

În urmă cu doar câteva zile, Alex Bodi a fost eliberat din închisoare, după două luni și plasat în arest la domiciliu. Omul de afaceri este acuzat de proxenetism și are interzis la vizite.

Cătălin Dancu, avocatul afaceristului, a declarat, pentru wowbiz, că Alex Bodi a primit acordul judecătorilor să poată petrece Crăciunul alături de cele două fiice ale sale.

Citește și: Alex Bodi a ieșit din închisoare. Primele imagini cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu, după ce a fost plasat în arest la domiciliu

El a explicat că regimul afaceristului nu-i interzice să-și vadă copiii sau chiar și alte persoane din afara familiei, atât timp cât nu sunt incluse în lista de la instanță. ”Se va găsi o soluție pentru ca fiica lui și a doamnei Sălăgean să-l viziteze de Sărbători fără ca domnul Bodi și fosta soție să intre în legătură directă”, a mai spus Cătălin Dancu.

Arest la domiciliu de lux

Aex Bodi va sta în arest la domiciliu într-o locuință de lux, în valoare de un milion de euro, într-o comună din județul Ilfov, aproape de Capitală. Astfel, fostul soț al Biancăi Drăgușanu își va putea petrece sărbătorile în liniște și într-un confort la care alți deținuți nici n-ar îndrăzni să viseze.

Pe 11 noiembrie, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi era ridicat de mascați. Arestarea a avut loc în urma unor percheziții DIICOT vizând grupări infracționale organizate implicate în trafic de droguri, de persoane, proxenetism, cămătărie și șantaj.

Nu rata: Ce a apărut în fața casei în care Alex Bodi va face arest la domiciliu. S-au impus condiții speciale pentru milionarul din Mediaș