Cu cine stă în izolare Ioana Ginghină, în plină criză pandemică. Actrița a recunoscut: “Da, suntem toți trei!”

Publicat: 16/04/2020 | 10:30

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în urmă cu aproape șapte luni. Între timp, actrița și-a refăcut viața sentimentală și radiază din nou. Are un iubit care o face fericită, de care este nedespărțită în perioada de izolare. Alături de ei este și Ruxandra, fetița actriței.

CITEȘTE ȘI: GESTUL NEAȘTEPTAT FĂCUT DE IOANA GINGHINĂ, DUPĂ CE S-A AFLAT DE NOUL IUBIT: ”ȘTIA DEJA CE SE ÎNTÂMPLĂ”

În cadrul unui interviu, Ioana Ginghină a mărturisit că privește cu încredere spre viitor, mai ales că acum are o relație perfectă cu fiica ei, care se comportă perfect deși România este în stare de urgență din cauza pandemiei provocată de COVID-19.

Da, suntem toţi trei. Aşa a fost să fie şi cred că nimic nu este întâmplător. Ruxandra nu este foarte afectată. Se joacă online cu prietenele ei, se joacă cu noi, cu animalele în curte. De curând chiar a primit doi iepuraşi. E fericită. Chiar şi relaţia noastră este perfectă acum.

NU RATA: KANAL D NEGOCIAZĂ PENTRU UN ”MATINAL” CU MITOȘERU ȘI UN PREZENTATOR ”DE-AL CASEI”!

Singurele discuţii serioase le aveam pe tema şcolii, dar acum şcoala nu prea mai există, deci suntem ca într-o vacanţă. Contează foarte mult că avem spaţiu şi că stăm la casă. Cu tatăl ei se vede tot online. Ne-am gândit că este mai sigur aşa. Plus că aici nu se plictiseşte”, a spus Ioana Ginghină potrivit okmagazine.ro.

Ioana Ginghină alături de noul iubit, Cristi Pitulice

”Da, sunt îndrăgostită!”

Sunt fericită, sunt OK, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri. Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică OK, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. OK, mă despart. Acum, petrecem amândoi timp mai de calitate cu Ruxandra.

NU RATA: IOANA GINGHINĂ, DECIZIE DE ULTIM MOMENT, ÎN PLINĂ PANDEMIE DE COVID-19. CE A HOTĂRÂT CU PRIVIRE LA VILA ÎN CARE A LOCUIT ALĂTURI DE ALEXANDRU PAPADOPOL. “VREAU SĂ…” FIICA EI, RUXANDRA, ESTE DIRECT IMPLICATĂ

Cumva eram cine-i în casă are grijă de ea. Cred că au fost lucruri care s-au stricat în timp. Într-o zi mi-a zis Alexandru că gata, nu mai poate. Eu nu am realizat atunci. Acum mai bine de un an, cam un an şi trei luni. După mi-am dat seama că probabil undeva vina e la mijloc, erau nişte chestii care scârţâiau. Nu era o căsnicie neapărat fericită, ci una liniştită”, a mărturisit vedeta, pentru o televiziune din România.