Cu cine se consultă Andra înainte de a lua o decizie: ”Am mare încredere în părerea lui…”

Publicat: 21/02/2020 | 14:37

De multe ori, Andra este pusă în fața unor situații în care trebuie să ia anumite decizii. Artista a dezvăluit cu cine se consultă de fiecare dată în asemenea cazuri.

Chiar dacă ea are ultimul cuvânt, Andra se consultă de fiecare dată cu soțul ei. Cătălin Măruță este cel care o sfătuiește pe Andra în legătură cu diverse probleme sau conjuncturi pentru ca artista să ia cele mai bune decizii. (CITEȘTE ȘI: CUM A REUŞIT ANDRA SĂ SLĂBEASCĂ 15 KILOGRAME! „NU ŢIN UN REGIM DRACONIC PROPRIU-ZIS ”)

”Discut cu Cătălin de obicei, din mai multe motive: în primul rând, pentru că multe decizii pe care le iau îl afectează și pe el. E vorba despre timpul nostru, cât timp lucrăm, uneori chiar departe de casă. În al doilea rând, pentru că am mare încredere în părerea lui. De exemplu, în acest caz, el deja lucra în televiziune de mulți ani și înțelegea mai bine decât mine în ce fel de proiect intru, ce efort va presupune și mă putea sfătui cum să îmi împart timpul mai bine. Nu în ultimul rând, când vorbesc cu el, de multe ori mi se clarifică și mie ce vreau cu adevărat. Decizia tot eu o iau, dar discuția cu un om în care am încredere mă face să văd lucrurile mai limpede”, a mărturisit Andra pentru Libertatea.

Andra Măruță, primele declarații despre un rol în serialul “Vlad” de la Pro TV

Astăzi, Andra a publicat pe conturile ei de Social Media mai multe poze cu Adrian Nartea, actorul care joacă rolul principal în serialul “Vlad” și care a apărut în videoclipul celui mai nou single lansat de artistă, “Vina Mea”. Ulterior, cântăreața a mărturisit că ar putea juca și ea în filmul difuzat la Pro TV și a cerut părerea internauților în legătură cu rolul care i s-ar potrivi. (VEZI ȘI: ANDRA MĂRUȚĂ, GAFA ANULUI ÎN CULISE LA ROMÂNII AU TALENT. DIN GREȘEALĂ, PRO TV NU A ȘTERS IMAGINILE ȘI AU APĂRUT LA TV)

“Cătălin e doza mea de cofeină, dar pe platourile de filmare, talentatul Adrian Nartea a fost inspirația mea! Îi mulțumesc că a vrut să joace acest rol! Acum, ca să îi mulțumesc, aș putea să joc și eu în serial, nu? Ce ziceți, în ce rol aș fi potrivită?”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Fanii au răspuns imediat provocării, pe care Andra a lansat-o. “Ești o frumoasă! Și Adrian e un bărbat superb! Ați făcut un culpu minunat pe platoul de filmare! Felicitări pentru piesă! Dă dependență!”, “Ești minunată, poți juca în orice rol vrei! Felicitări pentru tot ce ai realizat până acum!!”, “Tu și Cătălin sunteți cuplul perfect, sunteți minunați împreună. Tu ai fi o foarte bună actriță, dar tot muzica rămâne punctul tău forte! M-aș bucura enorm dacă aș auzi că vei juca un rol. Te iubesc, draga mea! Ești cea mai minunată!”, “Cred ca rolul pe care îl ai deja în viața de zi cu zi ți se potrivește mănușă, ești minunată, un om simplu cu piele de găină, un suflet bun și blând, fiecare avem o scenă pe care jucîm rolul nostru! Bravo ție!” sunt patru dintre comentariile strânse de postarea soției lui Cătălin Măruță.