Cu cine își petrece Mihai Trăistariu sărbătorile de iarnă. Îi este alături de cinci ani: „Tot cu ea voi face și Revelionul”

Publicat: 17/12/2020 | 21:48

Mihai Trăistariu nu este singur de sărbători. Cântărețul a mărturisit că va petrece sărbătorile de iarnă cu managera lui , Mihaela.

Mihai Trăistariu a spus că nu poate să stea singur, deși a recunoscut că nu mai are o relație de aproximativ un an. Ultima s-a terminat în ianuarie.

„Am împodobit bradul cu managerul meu, Mihaela. Crăciunul şi Revelionul nu-l fac singur, ci tot cu eu. O simpatizez foarte tare, şi ea pe mine, ne înţelegem perfect, de vreo 5 ani.

Eu din ianuarie nu am nicio relaţie, dar niciodată n-am stat singur, că nu pot. Şi atunci, chiar dacă nu am o relaţie, am căutat să nu fiu singur.”, a spus artistul.

CITEȘTE ȘI: De tot râsul! Care este cea mai jenantă situație prin care a trecut Mihai Trăistariu: „M-am c$%^& pe mine”

Mihai Trăistariu, dezamăgit în dragoste

„Am trăit destul de multe dezamăgiri. Poate e vina mea, habar n-am. De vreun an mi-am jurat că nu o să mai am nicio relaţie. Când încep ceva, aprope că-i spun din start că mi-e frică de o relaţie şi mai bine nu-mi fac. Sunt derutat şi am nevoie să mă reculeg şi să mă gândesc bine ce fac”, a spus artistul la Antena Stars.