Cu cine ar fi vrut Jador să se cupleze, la Survivor România: „Îi plăcea de mine, până să intervină alții”

Publicat: 27/04/2021 | 08:31

Experiența Survivor România a fost una extrem de intensă pentru Jador, căci artistul nu o va uita niciodată. După ce a fost eliminat, faimosul și-a luat inima în dinți și a vorbit despre femeia pe care pusese ochii în cadrul competiției, dar și despre motivul pentru care nu s-a legat nimic între ei.

Proaspăt întors în România, Jador a vorbit despre experiența din Republica Dominicană și despre faptul că, la un moment dat, acesta a avut ochi pentru Roxana Ghiță, dar se pare că era reciproc. Cu toate acestea, nimic nu s-a legat între cei doi, mai ales că și alții s-au băgat între ei.

„Nu am fost lipsit de respect cu fetele. Am mai făcut glumițe cu fetele, dar cu limită, să nu le deranjez, în funcție de cum era caracterul. Roxanei Ghiță cred că îi plăcea de mine, până să intervină alții, știu că a avut treabă cu Andrei. A glumit, a glumit, dar când s-a întors înapoi… Acolo era fiartă!”, a declarat Jador, pentru wowbiz.

Georgiana avea ochi și pentru Jador și pentru Culiță

Tot la fel de sincer, Jador a vorbit și despre faptul că Georgiana avea ochi atât pentru el, cât și pentru Culiță, iar despre acesta spunea că este familist și înalt, frumos.

„Georgianei îi plăcea de mine și de Culiță.

A zis că îi place de Culiță că e înalt și frumos și de mine a zis că îi plăcea că am suflet bun. Dar eu eram urât gen, dar Culiță era frumos. De mine nu îi plăcea că eram golan. Culiță e cuminte, că are nevastă acasă. Dar se mai uită și el, îi plac și lui fetele. Dar e cuminte, e familist.
Sufletul contează, dar ne mai uităm și la bombeuri. M-am uitat și la bombeuri. La Irisha m-am uitat, la Marilena și la Roxana Ghiță. Dar nu mi-a plăcut niciuna în mod special. Când ți-e foame, mănânci ce ai”, a mai declarat Jador.
Sursă foto: captură Kanal D