Cu cine a fost surprinsă Bianca Drăgușanu în aeroportul din Cluj-Napoca, după ce a mers la o clinică de chirurgie estetică și plastică | FOTO

Publicat: 11/06/2021 | 13:02

Bianca Drăgușanu a călătorit astăzi cu avionul din Cluj-Napoca în București și, înainte să se îmbarce, ea a fost fotografiată de unul dintre călători. Acesta ne-a trimis imaginea cu afacerista pe celebra adresă pont@cancan.ro și noi vă dezvăluim cine a însoțit-o, de fapt, în timpul călătoriei pentru noi controale medicale. Ea urmează să își schimbe implanturile mamare și, așa cum ne-a obișnuit în ultima perioadă, fosta prezentatoare nu publică pe social media decât anumite momente care se petrec în viața ei.

Cu cine a fost surprinsă Bianca Drăgușanu în aeroportul din Cluj-Napoca

În vârstă de 39 de ani, Bianca Drăgușanu a fost într-o vizită-fulger la clinica de chirurgie estetică și plastică din Cluj-Napoca, unde și-a făcut de curând diferite intervenții; ea se pregătește ușor, ușor să își pună noi implanturi și este foarte nerăbdătoare. La începutul lui martie, ea și-a făcut o nouă rinoplastie.

Astăzi, înainte de ora prânzului, vedeta a fost surprinsă pe Aeroportul Internațional “Avram Iancu” împreună cu fiica și mama sa. Așa cum puteți observa în imaginea primită pe cunoscuta adresă de mail pont@cancan.ro, Madi Drăgușanu era cu ochii pe nepoata ei, Sofia, iar fiica sa celebră stătea pe unul dintre scaune și vorbea la telefon. Cel mai probabil, primise un telefon important și nu putea să îl amâne până după ce ateriza în Capitală.

Nu mai este un secret pentru nimeni că fosta prezentatoare și-a convins și mama, și sora să se lase pe mâinile esteticienilor. Puteți observa transformarea lui Madi Drăgușanu analizând a doua imagine din galeria foto și următoarele cu ea care sunt mai vechi. În urmă cu câțiva ani, mama celebrei blonde a învins cancerul de piele.

Nu rata: Ce vești a primit Bianca Drăgușanu din partea medicilor, în privința fiicei sale. Care este diagnosticul Sofiei: “Trebuie să-i dau tratament”

Bianca Drăgușanu, operațiile estetice de zeci de mii de euro

În ultimii aproape 20 de ani, Bianca Drăgușanu a schimbat foarte multe la ea. De la cel mai mic detaliu: cum ar fi genele, tatuarea sprâncenelor, folosirea extensiilor de păr, alunițe scoase, până la mărirea buzelor, la sânilor și a posteriorului. Desigur, nici nasul creatoarei de modă nu a rămas neatins. În plus, ea și-a dorit ca dinții ei să fie perfecti, motiv pentru care și-a pus fațete.

Fosta soție a lui Victor Slav a declarat în 2014 că a cheltuit în jur de 16.000 de euro pe operațiile estetice, au relatat jurnaliștii de la Antena Stars. Având în vedere că de atunci, ea a mai trecut pe la cabinetul medicului estetician, suma probabil s-a dublat sau s-a triplat.

“Nu am venit în vizită, sunt la o consultație la prietenul meu, doctor, am venit să verific tunning-ul pe care l-am făcut în urmă cu 3 luni. Sunt bine, nu? O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine”, a mărturisit Bianca Drăgușanu în mai 2020 pe Instagram.

Vezi și: Mesajul radical al Biancăi Iordache pentru Bianca Drăgușanu. Dansatoarea îl apără pe iubitul ei, Alex Bodi

Sursa foto: Cancan.ro.Facebook, Instagram & Instagram Stories