Cu cine a cerut voie Alex Bodi să ia legătura din arestul la domiciliu

Publicat: 03/01/2021 | 23:27

Alex Bodi a scăpat, deocamdată, de după gratii, fiind plasat în arest la domiciliu. „Fostul” Biancăi Drăgușanu a mai făcut o cerere, anume să poată vorbi cu unul dintre oamenii lui de legătură în afaceri. CANCAN.RO vă prezintă ce au hotărât judecătorii, dar și alte detalii neștiute din marele dosar în care musculosul este acuzat de trafic de persoane, proxenetism și șantaj.

Înainte de sărbători, Alex Bodi a fost plasat în arest la domiciliu, reușind astfel să scape de „confortul” arestului preventiv de la Craiova. Procurorii au atacat însă decizia instanței, iar o nouă sentință este așteptată în zilele care urmează.

Până atunci, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a contestat o altă măsură luată de magistrați în privința lui. Alex Bodi a cerut să poată lua legătura cu omul pe numele căruia și-ar fi trecut o parte din avere. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI A FOST TRĂDAT? NOI INFORMAȚII ÎN CAZUL DOSARULUI ÎN CARE ESTE IMPLICAT AFACERISTUL. DECIZIA SURPRINZĂTOARE A PROCURORILOR)

Alex Bodi este plasat în arest la domiciliu și nu are voie să discute cu anumite persoane

Misteriosul afacerist pe numele căruia Alex Bodi și-ar fi ”transferat” averea

Este vorba despre Ovidiu Cocoș, omul pe numele căruia Alex Bodi și-ar fi pus o mare parte din avere. Mai precis, tot ce a cumpărat de-a lungul ultimilor ani cel care avea și un mega-business cu criptomonede (Vezi AICI detalii) a fost pe numele lui Cocoș. Cine este partenerul „din umbră” al fostului iubit al Biancăi?

Afaceristul misterios l-ar fi angajat pe Alex Bodi la firma lui, una micuță, cu un salariu de 2.300 de euro pe lună! Dar în spatele căreia s-ar produce milioane de euro. Cocoș a mai fost implicat, în ultimii ani, în câteva grandioase proiecte imobiliare. (NU RATA: PARTENERUL DE AFACERI AL LUI ALEX BODI E ÎN DEȘERT CU FIICA UNUI MILIARDAR ROMÂN CELEBRU)

Iată ce a decis instanța: ”Respinge cererea formulată de inculpatul Bodi Alexandru Nicolae, prin avocat Marinescu Radu, cererea prin care solicită modificarea conținutului obligației prevăzute de art. 221 alin. 2 lit. b) din Codul de procedură penală și stabilite prin încheierea nr. 233/2020 din data de 18 decembrie 2020 pronunțată de Curtea de Apel Craiova Secția Penală și pentru Cauze cu Minori, în sensul de a comunica cu martorul Cocoș Ovidiu.”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.