Cu ce ținută s-a afișat Loredana Groza la Înviere! Dar cu cine a ajuns la biserică

Publicat: 03/05/2021 | 22:47

Loredana Groza a ajuns la biserică, pentru slujba de Inviere, alături de fiica ei, dar și de câțiva prieteni dragi.

Loredana Groza și-a făcut apariția la slujbă alături de fiica ei, Elena Boncea, în vârstă de 23 de ani, iar jurata de la Antena 1 a avut o vestimentație total diferită de aceea cu care și-a cam obișnuit admiratorii. A ales acum o pereche de jeanși și o geacă din denim. Asortate la măștile de protecție pe care nu le-au uitat acasă. Deh, încă e pandemie, așa că pentru diminuarea riscului, Loredana, fiica ei și amici s-au camuflat cu masca de protecție. (CITEȘTE ȘI: MIHAI BENDEAC A CERUT-O DE SOȚIE PE LOREDANA GROZA ÎN PUBLIC: “TREBUIE SĂ-MI ANUNȚ FAMILIA”! RĂSPUNSUL CÂNTĂREȚEI FACE FURORI | FOTO)

În ziua de Paște, artista s-a bucurat de o masă alături de familie, unde s-au consumat preparate tradiționale delicioase, așa cum a postat chiar ea pe InstaStory.

Cu ce ținută s-a afișat Loredana Groza la Înviere! Dar cu cine a ajuns la biserică

Altfel, Loredana făcuse spectacol cu puțin înainte. Ajunsă în SUA, la Miami, vedeta a reușit să își impresioneze fanii cu o nouă ținută extrem de sexy. Cântăreața a publicat, pe pagina sa de Instagram, două imagini în care apare îmbrăcată cu un articol vestimentar îndrăzneț. La 50 de ani, Lori a purtat purtat pălărie, pantaloni și o cămașă crem, desfăcută la nasturi care i-a lăsat la vedere abdomenul, dar și bustiera neagră, transparentă. (NU RATA: LOREDANA GROZA, MELODII SENZAȚIONALE ALĂTURI DE 10 DINTRE CEI MAI APRECIAȚI MANELIȘTI! FLORIN SALAM ȘI VALI VIJELIE, PRINTRE ARTIȘTII PE CARE COSTI IONIȚĂ I-A CONVINS SĂ COLABOREZE | VIDEO)

De când a început pandemia, Loredana Groza a plecat din țară și nu s-a mai întors. Acum câteva luni era în Mexic, apoi a mers în Maldive, iar apoi în Miami. Fanii s-au arătat încântați de apariția ei, i-au făcut o mulțime de complimente. „Cu trecerea timpului, tot mai frumoasă și minunata ești. Salutări, dragă Loredana. (…) La 50+ femeile devin fatale. (…) Ești super pentru vârsta ta. (…) O doamnă minunată la orice vârstă”,  sunt doar câteva dintre comentarii.

Sursa foto: Instagram, Facebook