Cu ce se ocupă Madi, mama Biancăi Drăgușanu

Publicat: 21/12/2020 | 15:29

 

Bianca Drăgușanu a avut de la cine să învețe cum să fie o femeie puternică. Mama divei dă dovadă în fiecare zi că poate ține piept tuturor problemelor cu care se confruntă. Relația dintre cele două este foarte apropiată, iar Madi are un cuvânt de spus și în educația Sofiei. 

Madi Dragos, mama Biancăi Drăgușanu este o femeie foarte puternică. De-a lungul anilor, viața a pus-o la grele încercări, fie că a fost vorba de probleme la serviciu, fie că a fost vorba de probleme ce țin de sănătate. Puțină lume știe însă cu ce se ocupă mama Biancăi. Madi a lucrat ca expert la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Hunedoara. În urmă cu peste doi ani, ea și colegii de muncă au dat în judecată instituția, din cauza unor salarii neprimite. Acum însă, mama Biancăi Drăgușanu este la pensie și se bucură de tot timpul pe care-l are și-l poate petrecere alături de nepoții ei. Deși locuiește la Călan, Hunedoara, Madi Dragoș vine destul de des în București să-și viziteze fiica sau să mai treacă pragul medicului estetician, sau cel puțin așa spun gurile rele.

VEZI ȘI: „BIANCA DRĂGUȘANU, MESAJ TRANȘANT PENTRU ALEX BODI! ”SĂ ÎMI DEA BANII ÎNAPOI

Mama Biancăi Drăgușanu a suferit de o boală grea

În 2016, Madi Drăgușanu primea un diagnostic crunt din partea medicilor, cancer de piele.

“Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu şi nu mai ştiam cum să o mai consolez. De aceea, am luat decizia de a o aduce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-şi salva viaţa”, declara Bianca, la vremea respectivă.

Intervenţia chirurgicală a fost un succes, mama Biancăi a rămas traumatizată pentru mai mult timp. Vedeta a fost foarte afectată de suferința prin care a fost nevoită mama ei să treacă, însă a încercat să fie optimistă și să-i fie alături.

„I s-a recoltat piele de pe braţ pentru a i se acoperi ce i s-a scos. Rămăsese acolo practic o gaură în nas. Mama a fost în stare de şoc, însă acum este optimistă şi aşa trebuie să fie”, a explicat Drăguşanu la vremea aceea.

CITEȘTE ȘI: ” BIANCA DRĂGUȘANU NU ÎȘI MAI ASCUNDE RELAȚIA CU CENGIZ ŞIKLAROĞLU. CE DECLARAȚIE DE DRAGOSTE I-A FĂCUT MILIONARULUI TURC