Cu ce se ocupă, de fapt, Bia Khalifa? Fosta iubită a lui Dani Mocanu are doar 8 clase, dar învârte mii de euro

Publicat: 06/03/2021 | 11:10

Bia Khalifa, concurenta de la iUmor care a uimit o țară întreagă cu felul său de a fi, a avut o viață nu tocmai simplă. Tânăra a locuit de mică în Italia cu mama ei. Abia în urmă cu trei ani, ea a revenit în România.

De când s-a întors în România, Bia Khalifa a început să cunoască și gustul succesului. Tânăra a pornit prin a fi dansatoare, însă în mai puțin de un an s-a oprit din acest job, dorindu-și ceva mai multă „consistență” pe plan financiar. Așa, ea a descoperit un site, nou, modern în ziua de astăzi, numit OnlyFans. Acolo, tinerele fac bani prin intermendiul unor poze și filmulețe deocheate pe care le urcă pe pagină. Desigur, ca să le poți vedea fiecare postare, trebuie să fii abonat al fetei respective. Bia Khalifa a mărturisit la Xtra Night Show că un abonament la ea costă 50 de dolari, ai zice că o nimica toată, însă tânăra a ajuns să aibă o comunitate destul de numeroasă de abonați, astfel încât, potrivit unor cunoscători, sexoasa blondină ar ajunge la 50.000 de euro pe lună.

Mai mult decât atât, tânăra de 20 de ani nu vrea să se oprească aici. A mărturisit la Tv că vrea să predea cursuri de sexologie pe un site XXX. Bia Khalifa a menționat că mulți bărbați au nevoie de asemenea „studii” .

CITEȘTE ȘI: Bia Khalifa șochează din nou! Câte operații estetice are și când și-a făcut prima intervenție: „Mami a semnat”

Ia 50.000 de euro pe lună având doar opt clase

Pentru a nu fi judecată greșit sau criticată, Bianca a susținut că, din când în când, îi place să mai citească și alege cărți care să o…motiveze și să o mențină „cultă”. Nu a trecut mult timp și tânăra a fost luată la mișto de juriul de la Antena 1.

„Mihai Bendeac: Când ai terminat liceul?
Bianca: Am 8 clase, dar ce crezi…nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă.
Mihai Bendeac: Care este ultima?
Bianca: Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate…pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă.
Delia: Unde ești? Că nu te găsesc nicăieri…Bia Khalifa.
Bianca: Mi-au închis conturile, chiar nu știu.
Delia: Nu ești nici pe Google” a fost discuția dintre fosta iubită a lui Dani Mocanu și juriul de la iUmor.