Cu ce se ocupă acum Andreea Berecleanu, după ce a plecat de la Antena 1. A renunţat la televiziune şi…: „Nu-mi lipseşte nimic”

Publicat: 15/04/2020 | 13:19

Într-un interviu recent, Andreea Berecleanu a vorbit despre viața ei din ultimele două luni, atunci când a renunțat la cariera media.

Vedeta este foarte încântată că acum poate să se uite ca orice om normal la televizor, lucru pe care nu l-a făcut foarte mulți ani.

„Eu nu am fost în ultimii ani o telespectatoare a posturilor românești, cu excepția unor show-uri de divertisment. Și asta la început, până să fie toate la fel.

Am ce să văd însă la posturile internaționale, apoi sunt canalele nișate, filme de văzut, cărți de citit… Și da, am fost spectator de teatru, lucru pe care mi-l permiteam doar în weekend, din cauza programului de știri de luni până vineri. Acum nu mai ratez aproape nimic”, a spus Andreea Berecleanu pentru Viva!

Cum a reacționat soțul

Totodată, Andreea mărturisește că a fost susținută de familie 100 la 100 în decizia radicală pe care a luat-o. „A fost 100% încrezător în decizia mea!

Nu m-a influențat în niciun fel, dar m-a încurajat să fiu eu însămi și să fac exact ce simt. El însuși este un om drept și bun. A înțeles exact cum stau lucrurile și am hotărât să ne vedem de viața noastră înainte, așa cum știm”, a mai spus ea.

Dar copiii, mai spune ea, au fost uimiți de această schimbare: „Copiilor le-am povestit tot, fără a le ascunde nimic. Pentru ei a fost șocant să știe că nu voi mai merge la Observator. Pe Eva am născut-o când eram la PRO TV, pe Petru, când eram la Antenă.

Doar că ei au fost crescuți ca orice copil, chiar dacă la școală erau considerați de către colegi copii-vedetă. Nu au înțeles inițial nimic, mai ales că știau ce relații bune aveam cu absolut toată lumea din Antena 1.

Au avut răbdare să asculte toată povestea și s-au lămurit imediat. Petru s-a strâmbat și apoi a zâmbit, Eva m-a luat în brațe și mi-a spus că e mândră de mine. E mișto, scuzați expresia, să te poți uita în ochii copilului tău. Viața merge înainte!”.