Cu ce probleme se confruntă actrița Diana Sar, din serialul Vlad, produs de Pro TV

Publicat: 27/03/2020 | 15:49

Diana Sar, actrița din celebrul serial ”Vlad”, difuzat pe postul Pro TV, duce o luptă mai puțin obișnuită. Tânăra a mărturisit într-un interviu pentru 22News lucruri neștiute despre viața sa personală.

Diana Sar are 26 de ani și este o tânără actriță la început de drum. Vedeta serialului ”Vlad” este cunoscută însă și pentru cariera sa de model. De-a lungul timpului, bruneta cu părul creț a excelat în lumea pictorialelor, dar și în competiții de atletism și concursuri muzicale.

Într-un interviu realizat de 22News, Diana Sar a răspuns unor întrebări legate de viața sa privată. Tânăra se autoportretizează ca fiind o tipă energică, conștiincioasă și ”puțin nebună”. Cu toate acestea, viața a învățat-o să aibă punctualitate și responsabilitate.

”Am învățat să fiu punctuală mereu. Când eram mică, la antrenamente și la ore ajungeam mereu la timp, dar când mă întâlneam cu prietenii, de cele mai multe ori, întârziam.”, a mărturisit Diana.

CITEȘTE ȘI: Mihai Bobonete, mesaj în plină pandemie de coronavirus. “Rând pe rând, ne lovește pe toți! Vom fi infectați, vor muri câțiva dintre noi, dar…” Actorul, sfaturi importante pentru cei care sunt în pragul depresiei

Rebelă din copilărie

”Când aveam 13 ani, într-un cantonament, la prânz, în timpul în care ar fi trebuit să dormim, am plecat la băieți să jucăm cărți.

Antrenorea noastră a bătut la ușă, iar eu am sărit dintr-un balcon în altul pentru a nu fi prinsă.

Din păcate, niște păsări au vorbit și antrenoarea a intrat în camera în care mă ascunsesem. Am primit o pedeapsă care m-a facut să am febră musculară o saptămână.”, a divulgat actrița.

CITEȘTE ȘI: Jador a luat-o razna, după ce Vulpiţa l-a întrecut cu piesa ei! „Bă, mor! Nu m-a luat Salam…”

A renunțat la cariera de model internațional pentru a deveni actriță

În același interviu, Diana Sar a dezvăluit că a avut parte de un moment decisiv și important în viața sa la un moment dat, acela de a alege între cariera de model internațional și cariera de actriță. În cele din urmă, bruneta cu părul creț a mărturisit că actoria este, de fapt, cea mai mare iubire a vieții sale.

”Momentul în care am decis să merg la castingul pentru serialul “VLAD”. Eu urma să plec din tară să lucrez ca model, dar am decis să îmi ascult inima și să merg la casting, pentru că actoria îmi oferă o satisfacție sufletească mult mai mare.

“VLAD” reprezintă un început tare puternic pentru cariera mea, alături de spectacolul “Noii infractori”, de la Teatrul Național, în care am debutat imediat după premiera serialului.”, a povestit bruneta.

CITEȘTE ȘI: Piesa de debut a Vulpiţei de la Acces Direct, nr. 1 în trending pe YouTube! Connect-R a răbufnit şi a vorbit şi de maneaua creată de Alex Velea

Cea mai grea luptă din viața ei

”Cea mai mare luptă este cea pe care o duc cu mine însămi, din dorința de a a progresa. În momentul de față sunt fericită, pentru că simt că am tot ce îmi trebuie pentru a-mi îndeplini visurile.”, a declarat Diana.

Ce apreciază la un bărbat

”La un bărbat, apreciez simțul umorului, încrederea în sine și naturalețea.”, a mărturisit tânăra.

CITEȘTE ȘI: Ce pachete primesc concurenții de la Puterea Dragostei din România, de la părinți și ce mănâncă aceștia

Diana o interpretează pe Roxana în „Vlad” și este unul dintre personajele-cheie din serial.

Evenimentul cinematografic este adaptarea modernă a poveștii Contelui de Monte Cristo: Adrian/Vlad (Adrian Nartea) este un tânăr care, trădat de prietenii cei mai buni, Ștefan Dragomir (Andrei Aradits) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea), ajunge în închisoare.

După mai mulți ani, acesta își înscenează moartea și primește șansa la o nouă viață. Se va întoarce la cei care l-au trădat, iar planurile sale de răzbunare depășesc orice imaginație.

Roxana, personajul Dianei, este sora mai mică a Elizei (Olimpia Melinte), fosta iubită a lui Adrian/Vlad. Este personajul cel mai inocent din cadrul anturajului, dar asta nu înseamnă că este cel mai slab. De fapt, ar putea fi cea mai puternică dintre toți.