Cu ce probleme de sănătate se confruntă Giulia Anghelescu. Artista povestește tot: „Începusem să mă umflu”

Publicat: 11/12/2020 | 17:39

 

De ceva timp, Giulia Anghelescu se luptă cu o alergie. Vedeta a mărturisit că în urmă cu un an a fost nevoită să-și facă un set de analize pentru că nu se simțea bine. Medicii au constatat că artista are intoleranță la gluten. 

Potrivit declarațiilor pe care Giulia le face, până să se confrunte cu această situație nu credea că există acestă afecțiune. Sau, cel puțin, nu credea că se poate manifesta într-un mod sever în cazul unor persoane. În momentul în care a observat că se întâmplă ceva ciudat cu corpul ei, Giulia a mers imediat la medic pentru a face câteva investigații.

„Începusem să mă umflu. Eram practic atât de umflată că îmi zicea lumea că sunt însărcinată în 8 luni. Bineînțeles că prima mea reacție a fost că hai că nu există intoleranță la gluten, că prea mi se părea că toată lumea are această suferință în ultimii ani, mai ales în partea asta de online și nu am crezut până când nu m-am dus să mă verific și așa a fost. Între timp m-am împăcat cu această intoleranță.”, a spus Giulia Anghelescu într-o emisiune TV.

VEZI ȘI: ” GIULIA ANGHELESCU A SPUS TOT! VEDETA A VORBIT DESPRE OPERAȚIILE ESTETICE PE CARE LE ARE. „DE DOUĂ ORI AM RENUNȚAT EXACT CU O SĂPTĂMÂNĂ ÎNAINTE DE OPERAȚIE

Giulia: „Am grijă ce alimente consum”

După ce a primit rezultatele analizelor, vedeta a fost nevoită să facă schimbări în alimentația ei. Însă, din când în când, mai trișează și gustă și din alimente care conțin gluten, fără să aibă reacții adverse.

„Aveam o reacție destul de OK, în sensul că am grijă la ce mănânc. Gătesc și pentru ei și pentru mine. Am înțeles că odată la câteva luni pot în cantități foarte mici să gust din anumite alimente care conțin gluten.”, a spus artista.