Cu ce probleme de sănătate se confruntă Cătălin Moroșanu, după experiența de la Survivor România: ”Nu mă așteptăm să fie așa de grave”

Publicat: 10/05/2021 | 11:26

Cătălin Moroșanu a părăsit competiția ”Survivor România”, după ce s-a accidentat grav la picior. Pentru fostul concurent, sănătatea este mult mai importantă așa că a decis să plece acasă.

Cătălin Moroșanu a concurat cu Starlin, dar, din păcate pentru el, a călcat greșit, a acuzat probleme la unul dintre genunchi și a ajuns pe mâinile medicilor. Ulterior, Daniel Pavel, prezentatorul “Survivor România” 2021 a anunțat că “Faimosul” va părăsi competiția.

Ulterior, Cătălin Moroșanu a oferit și primele declarații. Sportivul a precizat că nu este dispus să-și pună sănătatea în pericol.

Am meniscul rupt și, chiar dacă aș mai intra pe traseu, ar putea să mă afecteze. Sănătatea este cea mai importantă și vreau să ajung în România pe picioarele mele. Acum mi-am mai revenit puțin. În viață, fiecare are un destin. Al meu a fost să stau până acum în acest concurs. Până la urmă, contează sănătatea cel mai mult”, a spus Cătălin Moroșanu, după ce a fost eliminat.

Dacă lucrurile nu se ameliorează, se va opera

Sportivul a mărturisit că se confrunta și cu alte probleme înainte de a intra la Survivor România, însă niciodată nu au fost atât de grave. Cătălin Moroșanu va suferi o intervenție chirurgicală dacă lucrurile nu se vor ameliora în viitorul apropiat. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN MOROȘANU, PRINS BĂUT LA VOLAN ȘI LĂSAT FĂRĂ PERMIS. AVEM IMAGINILE “FLAGRANTULUI” POLIȚIEI)

Aveam o hernie cervicală și alte două la spate, niște probleme mai vechi la genunchi, dar nu mă așteptăm să fie așa de grave, astfel încât să mă accidentez și să ajung la operație pentru ruptură de menisc. Am fost la control, medicul a spus să așteptăm să vedem dacă evoluează pozitiv, dar nu se întâmplă acest lucru. Dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, voi face operația după Sărbătorile Pascale. Recuperarea va dura o lună de zile”, a dezvăluit Cărălin Moroșanu pentru Click!