Cu ce problemă se confruntă logodnica lui Dani Oțil, în al doilea trimestru de sarcină

Publicat: 26/04/2021 | 14:48

Gabriela Prisăcariu este însărcinată în 19 săptămâni, iar logodnica lui Dani Oțil le-a mărturisit fanilor cu ce probleme se confruntă.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți pentru prima oară și sunt în culmea fericirii. Burtica crește ușor-ușor, iar logodnica prezentatorului TV a pus deja câteva kilograme. Dis-de-dimineață, însă, Gabriela Prisăcariu s-a confruntat cu o ”problemă”.

Blondina s-a trezit cu o buza superioară umflată. A făcut haz de necaz și le-a mărturisit fanilor că nu știe ce să facă, pentru a avea gura simetrică. (CITEȘTE ȘI: GABRIELA PRISĂCARIU ȘI DANI OȚIL, ÎN CABINETUL MEDICULUI: “EȘTI PREGĂTIT SĂ-L VEZI PE BEBELUȘ?” + CE A SPUS PREZENTATORUL DESPRE VIITORUL COPILULUI SĂU | FOTO)

„M-am trezit cu o buză umflată și acum nu știu ce să fac ca să se umfle și asta de jos. (…) Am rămas fără curent acasă, deci m-am spălat cu apă minerală pe dinți, pentru că cineva uită tot timpul să cumpere apă plată, nu spun cine, dar este timpul pentru masajul anticelulitic. E singurul lucru pe care-l mai pot face, având în vedere că sport și mișcare nu am voie deloc”, le-a mărturisit Gabriela Prisăcariu fanilor săi.

Gabrielei Prisăcariu i s-a umflat buza superioară

Pandemia le-a anulat nunta

La începutul anului trecut, pe când se aflau în vacanță, departe de țară, Dani Oțil a făcut marele pas. ”Matinalul” i-a dat iubitei sale, fostă participantă la “Supermodels by Cătălin Botezatu”, cu care a avut și încă are o relație foarte discretă, departe de lumina reflectoarelor, inelul mult-așteptat. (CITEȘTE ȘI: DANI OȚIL ȘI SEXOASA LUI IUBITĂ TRĂIESC PERICULOS. AVEM DOVADA CĂ NU SE PROTEJEAZĂ DELOC)

Din cauza pandemiei de coronavirus, însă, cei doi au fost nevoiți să amâne nunta.

”Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, mărturisea Gabriela Prisăcariu.