Cu ce își ocupă Abi Talent timpul, în plină pandemie de coronavirus. Regele României demonstrează că e iarăși pe val!

Publicat: 20/03/2020 | 14:05

Deși România se luptă cu pandemia de coronavirus, lui Abi Talent nici că-i pasă și nu vede nicio problemă. Starul trapului românesc se distrează de minune și face schimbări după schimbări. 

Abi Talent nu se sperie așa ușor de coronavirus, iar dovada o face chiar el! Regele României mizează foarte mult pe zicala: țara arde și baba se piaptănă. La propriu! Pe contul lui de Instagram, Abi Talent le-a arătat fanilor săi că o duce foarte bine și că și-a făcut o schimbare de look de zile mari.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#abi #abitalent #king #kingbaby #1baby #1babyabi1

O postare distribuită de REGELE ROMANIEI???????? (@1babyabi1_.___) pe

Regele României s-a vopsit brunet și, mai mult de atât, a ținut să-și personalizeze noul look prin adăugarea unei culori puternice. Astfel, Abi Talent și-a „tras” o dungă roșie în cap, iar fanele lui au fost în delir atunci când a postat rezultatul pe Instagramul său.

Abi Talent, autoproclamat „Regele României” a făcut furori încă de când a apărut în showbiz-ul autohton. El a devenit cunoscut după ce a lansat piesa „Papuci Gucci”, care a fost mult timp numărul unu în trending și care a adunat peste 24.400.000 de vizualizări. A reușit să își formeze rapid o mare de fani, care abia îi așteaptă următoarele melodii. Notorietatea lui Abi Talent a crescut și mai mult în urma scandalului din mediul virtual pe care l-a purtat cu Alex Velea. În ultima perioadă, cântărețul de trap se afișează numai în prezența unor persoane influente, printre care se numără Anamaria Prodan și Florin Salam.