Cu ce își hrănește Olivia Steer băieții în plină pandemie de coronavirus: „Un prânz mai mult verde”

Publicat: 03/04/2020 | 21:54

Cunoscuta anti vaccistă și vedetă TV Olivia Steer le-a arătat, de curând, fanilor săi din mediul online, cum arată un prânz a familiei sale.

Vedeta este vegetariană, iar de acest regim alimentar are parte întreaga sa familie, de la Andi Moisescu, până la cei doi băieți ai lor.

Aflată în izolare, alături de cei doi băieți, Olivia Steer a postat pe Instagram cum a arătat una dintre mese.

„Un prânz mai mult verde: cartofi rumeniți la cuptor, stropiți cu ulei de măsline, cu multă salată, ceapă verde, ridichi, lobodă, mărar și pătrunjel și o maioneză raw-vegană, din avocado, muștar, lămâie și ulei presat la rece”, a explicat soția lui Andi Moisescu ce se află în fotografie.

Copilul ei a vrut să mănânce carne. Cum a reacționat Olivia Steer

Andy Moisescu și Olivia Steer au doi băieți, David de 13 ani și Luca de 11 ani, care sunt si ei vegetarieni. Vedeta a mărturisit că, la un moment dat, fiul cel mare, când a văzut că el este diferit de colegii săi de la școală a vrut să mănânce și el carne și lactate, dar și dulciuri.

„Eu sunt raw vegană, dar nu impun nimănui asta. David a început inițial prin a fi vegetarian, îi plăcea ce găteam, până când într-o zi a spus că își dorește să mănânce și el același lucru alături de colegii săi de la școală.

Îți dai seama că am luat poziție pentru că la școală copiii mâncau în fiecare zi dulciuri, pâine albă, adică glucide care încarcă organismul, așa că i-am spus că e posibil să aibă probleme, i-am explicat avantajele și dezavantajele.

I-am spus inclusiv faptul că dacă va fi în rând cu ceilalți nu va fi văzut că un ciudat, dar dezavantajul s-ar putea să apară în câteva luni sau săptămâni.

Și a fost decizia lui să fie omnivor și, e drept, am avut un nod în gât pentru că îi construisem o sănătate de fier, nu avusese nici o problema.

Dar citisem că este important să nu îi bagi pe gât copilului cu forță ce mâncare și în ce cantitate vrei. De aceea niciodată nu insist nici să termine tot din farfurie. Așa că nu l-am obligat, a fost decizia lui.

Dar în trei luni a început să aibă probleme și să îl doară burtică și să spună că a fost un prost. Iar atunci a ales să fie din nou vegetarian”, a povestit Olivia Steer într-o emisiune TV.