Cu câți lei poate fi amendat Florin Salam pentru că a ”evadat” din carantină după 12 zile

Publicat: 30/03/2020 | 13:35

Celebrul manelist Florin Salam a ”părăsit” carantina după 12 zile în care s-a aflat în limita prevederilor legale impuse de starea de urgență, iar acum ar putea risca o amendă consistentă în condițiile în care autoritățile au prevăut sancțiuni drastice pentru cei care nu stau în casă, deși ar trebui să o facă.

Conform prevederilor legii impuse de starea de urgență și de ordonanța militară care prevede sancțiunile pentru cei care nu respectă carantina, celebrul manelist ar putea încasa până la 5.000 de lei amendă fiindcă a ”ieșit la aer”. Florin Salam s-a întors acum două săptămâni din Germania, dar a fost obligat, în contextul crizei coronavirusului, să rămână timp de 14 zile în carantină.

Florin Salam a profitat de faptul că frumoasa lui parteneră, Roxana Dobre și ”mâna ei dreaptă” au fost plecate la cumpărături. Astfel, la întoarcerea celor două, artistul și-a găsit cel mai bun pretext ca să părăsească domiciliul. Cum este un tată, dar și un soț iubitor, Florin Salam a coborât în fața blocului ca să le ajute pe cele două cu bagajele.

(CITEȘTE ȘI: “REGINA“ LUI FLORIN SALAM ȘI-A CUMPĂRAT FLORI SINGURĂ DE 1 MARTIE)

Mulțumim lui Dumnezeu că suntem bine

”Regele” Salam și-a ”rupt” din timpul său prețios și a acordat un scurt interviu, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România. Echipat corespunzător, cu mănuși și mască de protecție, Florin Salam s-a așezat pe bordura din fața blocului, lângă frumoasa lui soție și una dintre fetițele lor și a vorbit deschis despre această perioadă mai puțin plăcută. Chiar dacă a fost pus în situația nefericită de a sta izolat în casă, ”Regele” s-a bucurat pe deplin de fiecare clipă pe care a petrecut-o în sânul familiei.

”Luăm o gură de aer în fața blocului. E un lucru rău din punct de vedere al situației, dar e un lucru bun pentru că stăm mai aproape de familie. Din ceva rău poate să iasă și un lucru bun până la urmă. Mulțumim lui Dumnezeu că suntem bine. Să fim sănătoși în continuare pentru că avem copii și trebuie să avem grijă de ei. Noi am trăit viața, dar trebuie să trăiască și copiii noștri. Iar fanilor mei le trasmit multă sănătate și să aibă grijă de ei”, a declarat Florin Salam.

(CITEȘTE ȘI: SOȚIA L-A ”ARESTAT LA DOMICILIU” PE FLORIN SALAM!)