CTP o face praf pe jurata de la Pro TV: „Doamnă Irina Rimes, sunteți o…”

Publicat: 15/02/2020 | 13:16

Irina Rimes a fost numită ”Ambasador al Zilei Constantin Brâncuși”, numai că totul s-a transformat într-un scandal de proporții. Printre cei care au țunut să își exprime punctul de vedere referitor la Irina Rimes și la poziția în care a fost plasată s-a numărat și Cristian Tudor Popescu. Acesta a taxat-o, fără menajamente, pe vedetă. 

Extrem de bucuroasă pentru a fost implicată într-un astfel de proiect cultural, Irina Rimes a declarat că este extrem de bucuroasă, însă nu s-a limitat numai la asta. Fascinată încă din copilărie de Coloana Infinitului, Irina Rimes mai spus și că a ”vizitat” unele dintre lucrările ”domnului sculptor”.

”Nu ştiu dacă sunt cea mai bună alegere (…) Eu sunt mai main-stream aşa. De mică am ştiut de Coloana Infinitului şi m-a fascinat, dar nu știam ce reprezintă, nu înțelegeam această abordare. Am fost la Târgu Jiu, am vizitat unele dintre lucrările domnului sculptor. Şi când am văzut Coloana Infinitului pentru prima oară am avut impresia că mă întâlnesc cu ceva care nu era din lumea mea, dar parcă mereu a fost prezent în lumea mea”, a spus artista în conferinţa de presă organizată la Muzeul de Artă.

Cristian Tudor Popescu și comparația cu… ”pavianul”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a taxat-o dur pe Irina Rimes pentru declarația făcută.

„E, nu e nicio deosebire între căutarea pavianului și căutarea pe Google a lui Constantin Brâncuși, acum, powered by Irina Rimes, adică garantat de Irina Rimes. Eu n-am nicio problemă cu doamna că vorbește cu accent moldovenesc. Chiar îmi place. E dulșe accentul ăsta moldovenesc (…) Dar doamna Rimes a spus „eu sunt mai mainstream” la un moment dat. Doamnă Rimes, cântați frumos, dar știți ce e aia mainstream? Din moment ce spuneți că dvs sunteți mainstream și dup-aia vorbiți de Brâncuși, că ați fost văduvită de informații în legătură cu el, deci a fost ceva nișat, ceva în margine  – că mainstream asta înseamnă, curent principal, nu ceva la care să aveți acces – deci dvs sunteți mainstream și Brâncuși e margine!”– a declarat Cristian Tudor Popescu pentru Digi24. „Dacă doreai, de pildă, și mai multe accesări pe Google la Constantin Brâncuși, de ce nu a fost numit ambasador vloggerul Selly? Păi, se rupea Google-ul, domnule!” , a mai adăugat Cristian Tudor Popescu.