CTP a dat de pământ cu vloggerul Selly! „Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că…”

Publicat: 14/12/2019 | 09:30

Selly și-a boțit bolidul de 70.000 de euro, dar a tratat situația ca și cum nu s-ar fi întâmplat mare lucru. Gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a taxat ca atare pe vlogger.

„Persoanele astea care umblă cu geci de 1.500 de euro și cu mașini de 70.000 de euro, cum l-am văzut pe băiatul acesta, vloggerul, a venit aici, la Digi, Selly sau Selby, era reprezentantul noii generații, care vine cu forță, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri îmbrătrânite, dinozaurii… Frumos, revoluționar!… Și-acum văz că prima lui grijă este să-și ia la… cât are, nu știu, 16-17-18 ani, cred că n-are 20 de ani, își ia mașină de 70.000 de euro, pe care, de altfel, a și ciocnit-o”, a spus CTP, la Digi24.

”Ce este rău în asta”, a fost întrebat CTP de moderator: „Păi, pentru mine este rău. Ce să fac? Eu sunt de modă veche. Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple. Sunt convins, are bani mulți. Problema nu este câți bani ai, problema este decența consumului și a achizițiilor. Asta este problema. Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câți ai avea, mulți, puțini”, a punctat Cristian Tudor Popescu în emisiunea „Cap limpede”.