Criza mondială generată de coronavirus se va încheia pe 12 iulie 2021. Ultima teorie a conspirației

Publicat: 23/03/2020 | 11:06

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus, iar evoluția evenimentelor, în ultima perioadă, demonstrează că oamenii de știință și medicii din întreaga lume se luptă cu adversare nevăzut, însă redutabil. COVID-19 este nemilos, iar numărul deceselor crește de la o zi la alta.

Bineînțeles, toată această criză medicală fără precedent în perioada modernă atrage ca un magnet și numeroase teorii ale conspirației. Dacă medicii încearcă să descopere un vaccin-minune care să înfrângă noul coronavirus, specialiștii în econonomei ne avertizează că după încheierea crizei medicale va urma o criză economică de proporții, ceea ce va duce la urmări negative în plan social și politic.

Pe de altă parte, adepții teoriilor conspiraționiste caută să descopere tot felul de înțelesuri ascunse în această criză medicală. Mulți și-au pus întrebarea referitoare la durata acestei pandemii de coronavirus, iar conspiraționiștii spun că au descifrat misterul. Potrivit ziuanews.ro, există un cod ”în segmentul virus”, iar o metodă de decriptare duce la soluția… 589 de zile.

(CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUS ROMÂNIA. O FEMEIE DIN FILIAŞI A MURIT ÎN TIMP CE ERA IZOLATĂ LA DOMICILIU)

Primul caz de coronavirus a fost înregistrat la Wuhan în 1 decembrie 2019. Conform acestei teorii, dacă adaugăm cele 589 de zile se va ajunge la data de 12 iulie 2021. E drept, un interval de timp cu mult mai mare decât se așteaptă acum populația planetei. Pe data de 12 iulie 2021 ar urma se încheie toată această campanie medico-economică, pentru instaurarea Tehnocrației, numită și Noua Ordine Mondială a Fiarei, cu un singur guvern planetar și o singura monedă”.