Criză de gelozie. Alex Bodi a sunat-o din închisoare pe Bianca Drăgușanu. Ce i-a spus afaceristul fostei sale soții

Publicat: 16/12/2020 | 11:50

Bianca Drăgușanu a fost sunată de Alex Bodi din închisoare. Vedeta a făcut public apelul telefonic, iar discuția dintre cei doi fosti soți este uimitoare.

Alex Bodi a făcut o criză de gelozie din cauza turcului cu care se presupune că Bianca Drăgușanu s-a combinat. Bărbatul a sunat-o, fiind în spatele gratiilor, să-ă ceară socoteală, cu subînțeles, blondinei, arată Spynews.ro.

Prima replică a lui Bodi este un furibundă: „Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu … ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…”

Bianca a arătat o stăpânire de sine incredibilă. Vedeta i-a spus fostului soț că nu este datoare cu nicio explicație și că trebuie „să-și vadă de iubita lui, Daria.”

Alex Bodi, însă, nu putea să-și stăpâneze furia și gelozia, spunându-I foste partenere că și-ar fi dorit să lupte pentru el în această perioadă și să fie lângă el.

„Şi încă un lucru ţin să ţi-l spun: tu, dacă erai femeia şmecheră care mă iubea, tu trebuia să demonstrezi acum! Ţi-am zis de mult că o să se întâmple asta? Mi-ai zis: „O să fiu singura femeie pe care te poţi baza!”. Nu o să fii. Uite, s-a întâmplat… Şi dacă eram în situaţia în care eram, ascultă-mă, şi dacă eram în situaţia în care eram, tu trebuia să te lupţi ca să îmi demonstrezi mie… dacă tot crezi în iubiri şi telenovele..”

Alex Bodi, orbit de gelozie din cauza lui Cengiz Şıklaroğlu

Transmite-i prietenului tău că nu trebuie să mă găsească el, eu când ies, o să mă duc eu la el. Ca ultima dată. Vorbeşte ca p… alea. E o p…., nu gangster. Hai, scuză-mă că-ţi zic. Dacă tu eşti femeia care trebuia să fie, erai altfel.”, i-a mai spus Alex Bodi fostei sale partenere.