Cristina Țopescu va fi incinerată fără slujbă religioasă!

Publicat: 13/01/2020 | 23:29

Ca un trăsnet a căzut vestea, în seara zilei de duminică, 12 ianuarie: Cristina Țopescu a fost găsită moartă în vila ei din Otopeni! Și de parcă nu ar fi fost de ajuns, s-a descoperit că fosta vedetă TV își găsise sfârșitul cu mai bine de două săptămâni în urmă. Sufletul Cristinei s-a dus în Ceruri, dar trupul i se va transforma în cenușă! Așa a decis familia ei. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detalii tulburătoare, pe care vi le prezintă în exclusivitate.

Cristina Țopescu suferea de depresie, în ultima perioadă, spun apropiații ei, motiv pentru care, de multe ori, se retrăgea departe de lume, cu gândurile sale, singură, în vila din Otopeni. Așa s-a întâmplat și în preajma sărbătorilor. Cristina nu a mai ieșit din casă, vecinii s-au alarmat pentru că nu o mai văzuseră, iar apelul la 112 al unuia dintre ei a adus vestea cutremurătoare: Cristina murise!

A fost găsită fără suflare, iar tragedia a avut loc, se pare, înainte de Anul Nou. Acum, rudele, prietenii, toți cei care au prețuit-o și iubit-o se pregătesc să-i aducă un ultim omagiu, pe drumul către locul de veci din Cimitirul Ghencea Militar, unde se află îngropat tatăl ei, Cristian Țopescu! Dar… (CITEȘTE ȘI:  ULTIMUL MESAJ TRIMIS DE CRISTINA ȚOPESCU UNUI AMIC DE WHATSAPP)

BOR explică motivul pentru care nu i se face slujbă religioasă

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat că familia Cristinei a decis ca trupul neînsuflețit al fostei prezentatoare TV să fie incinerat! Și, probabil, nu va ajunge nici lângă tatăl ei, deși, spun sursele noastre, Cristina, care și-a iubit enorm părintele, ar fi vrut ca locul de veci să-i fie lângă cel care i-a deschis orizonturile în ale jurnalismului. Mai mult, fosta vedetă TV, care s-a stins la vârsta de 59 de ani, nu va avea parte nici de slujbă religioasă, pentru că astea sunt regulile. (VEZI AICI: SCENE TERIFIANTE ÎN CASA CRISTINEI ȚOPESCU. CÂINII ZĂCEAU MORȚI LÂNGĂ CADAVRUL EI ȘI…)

”Nu se face slujbă de înmormântare pentru cei incinerați. Inclusiv pentru rațiunea că trupul, subiectul înmormântării, lipsește, fiind distrus prin cremațiune”, a fost răspunsul lui Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române.

De asemenea, Bănescu a explicat și cum se procedează la suicid, pentru că, în cazul morții Cristinei Țopescu, nu a fost exclusă această pistă, chiar dacă este greu de crezut. ”Cu atât mai puțin în cazul celor care se sinucid! Nu există derogări pentru slujbe religioase în cazul unor asemenea regretabile situații”, a explicat purtătorul de cuvânt al BOR. (AFLĂ AICI: CE A APĂRUT PE PAGINA DE FACEBOOK A CRISTINEI ȚOPESCU)

Și Andrei Gheorghe a fost incinerat! Slujba religioasă, controversată

Andrei Gheorghe, prezentator, realizator de emisiuni de radio și televiziune, realizator de filme documentare și de scurt metraj, a decedat în martie 2019 și, așa cum ceruse, a fost incinerat. Deși autodeclarat ateu, la crematoriul unde a avut loc incinerarea a avut parte de o slujbă religioasă. Se pare însă că preotul care a ținut-o era, de fapt, răspopit! (VEZI AICI: CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTRE CRISTINA ȚOPESCU ȘI FRATELE EI)

Au fost chiar controverse atunci! Biserica Ortodoxă Română, prin părintele Visarion Alexa, anunța că nu recunoaște slujba pe care o ținuse Adrian Singurov, pentru că nu-l recunoștea drept preot.

Viața agitată a Cristinei Țopescu

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie în Oradea. A fost primul copil al regretatului comentator sportiv Cristian Topescu, din prima lui căsătorie. Vedeta mai avea doi frați: Cristian și Sebastian. Cristina Țopescu a fost atrasă de lumea televiziunii chiar din copilărie, călcându-i pe urme tatălui ei. În perioada 1970 și 1979, ea a apărut în mai multe emisiuni pentru copii. Când tatăl ei a căzut în dizgrația regimului comunist, Cristina a fost exclusă de pe ”sticlă”. (NU RATA: SCENE CUTREMURĂTOARE ÎN CURTEA CRISTINEI ȚOPESCU)

Înainte de ’89, regretata vedetă a avut o tentativă nereușită de a părăsi țara. A vrut să ajungă în Germania, la mama ei, Rodica Țopescu, grav bolnavă. Nu se înscrisese în Partidul Comunist, așa că nu i s-a mai dat voie să părăsească țara. A încercat, totuși, să ajungă la mama ei! Alături de alți 31 de fugari și o călăuză, a fost prinsă însă exact pe ”fâșia verde”, când mai avea puțin până la libertate. Trei luni a stat după gratii Cristina Țopescu, în mai multe penitenciare. A fost eliberată de 19 decembrie 1989 pentru că începuse Revoluția. A participat, imediat, la manifestații.

Cristina Țopescu a fost absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, secția Engleză – Italiană. Înainte de 1989, în perioada când nu a avut serviciu, a trăit din meditații, a fost corector la revista “Contemporanul”, a scris la revista “Cinema”, a tradus filmele care circulau pe casete video. (AFLĂ ȘI: ULTIMA ÎNREGISTRARE AUDIO A CRISTINEI ȚOPESCU: “MI SE ÎNCLEȘTEAZĂ MAXILARELE ȘI NU POT SĂ RESPIR!”)

În 1991, ea a revenit în televiziune, după ce a semnat un contract cu cei de la PRO TV. Ulterior, moderatoarea a devenit vedetă Prima TV, unde a lucrat timp de 12 ani. S-a retras din televiziune în aprilie 2013. Iar din  noiembrie 2019, era consilier al secretarului de stat din Ministerul Sănătății.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)