Cristina Țopescu și-a premeditat moartea: „Aș muri…”

Publicat: 14/01/2020 | 10:11

Cristina Țopescu a murit, fiind găsită duminică seară de polițiști în casa sa din Otopeni. Urmează să fie efectuată o expertiză. Polițiștii de la IPJ Ilfov au deschis, deja, un dosar penal pentru moarte suspectă, conform procedurilor. Avea doar 59 de ani!

În ultima perioadă, Cristina Țopescu s-a îndepărtat de apropiați și a preferat să se dedice câinilor pe care îi iubea enorm. Întrebată în iulie 2011 de un jurnalist de la Revista Tango ce ar face dacă ar mai avea doar o singură zi de trăit, prezentatoarea TV a declarat: „Aş salva o viaţă! Mi-ar da iluzia că nu am trăit degeaba până în ultima clipa, aş muri mai liniştită….

Cine a fost Cristina Țopescu

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1870-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din București.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta ”Focus”, principala emisiune de știri a televiziunii.

Din 2013 a fost la Antena 3, însă a anunțat că se retrage de la postul de televiziune în 2017, invocând motive personale.

În 1989, jurnalista a încercat să fugă din România și a fost arestată primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.