Cristina Țopescu s-a sinucis?! Ipoteză tulburătoare în cazul morții prezentatoarei TV

Publicat: 13/01/2020 | 09:00

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în apartamentul ei, după trei săptămâni în care nu a mai fost văzută de nimeni și nu a răspuns la telefon. Care să fie însă cauza decesului îndrăgitei prezentatoare TV?!

O ipoteză de-a dreptul cutremurătoare pare a fi sinuciderea. Asta pentru că, potrivit apropiaților, Cristina Țopescu suferea de depresie. Boală gravă care ar fi putut să o facă să își ia viața. Lucru dezvăluit de una dintre cele mai bune prietene ale prezentatoarei TV, medicul oftalmolog Monica Pop.

As fi vrut sa nu am ocazia niciodata sa vorbesc despre asa. Cand a plecat domnul Cristian, Cristina a suferit o depresie. In aceeasi perioada a mai pierdut si doi caini. Cristina era o singuratica, asa a fost dintotdeauna. Are doi frati, care nu stau in Bucuresti, mama care sta in Germania. A fost prima data cand nu mi-a raspuns, i-am scris de Sf. Cristian, de Craciun. A apelat la psiholog pentru depresie, după moartea tatalui sau. Am mers cu ea la spital de cateva ori, cand era internat domnul Topescu, el se bucura foarte mult cand o vedea. Am fost de cateva ori la cinematograf ămpreuna, ea alegea intotdeauna filmul si avea alegeri foarte placute. Ea era o artista in felul ei„, a declarat Monica Pop.