Cristina Țopescu, pusă la grea încercare, într-un reality show. Prin ce clipe dramtice a trecut regretata jurnalistă

Publicat: 20/01/2020 | 10:32

Ies la iveală detalii cutremurătoare din viața Cristinei Țopescu. În urmă cu 3 ani, regretata jurnalistă a participat într-un reality show de zile mari, care a pus-o la grea încercare și care a făcut-o să treacă prin numeroase greutăți. 

Pentru că este un trend în rândul vedetelor să participe la numeroase reality show-uri care le testează puterea și răbdarea, și Cristina Țopescu a participat într-o astfel de competiție. În urmă cu 3 ani, mai exaxt în 2017, regretata jurnalistă a participat  la ”Aventură cu patru stele”, un show difuzat, la momentul respectiv, de Antena 1 și a avut parte de numeroase momente dificile.

Potrivit informațiilor oferite de playtech.ro, Cristina Țopescu a fost protagonista mai multor probe care au pus-o în dificultate. Filmările s-au desfășurat vara, în Grecia. Fanii Cristinei Țopescu au fost uimiți de participarea acesteia între-un asemenea reality show și s-au bucurat de fiecare moment al jurnalistei, din competiție.

Ce a pățit Cristina Țopescu, în timpul filmărilor

Cum niciun reality show nu poate fi lipsit de evenimente negative, la momentul respectiv, Cristina Țopescu a fost pusă la grea încercare. Sursa citată mai informează că regretata jurnalistă s-a pierdut pe străzile din Grecia și a trecut prin clipe de coșmar. Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar fanii Cristinei au apreciat foarte mult curajul de care aceasta a dat dovadă.