Cristina Țopescu, poveste de iubire în secret, cu un artist celebru. Cu cine s-a cuplat jurnalista, după despărțirea de Ștefan Bănică

Publicat: 20/01/2020 | 12:24

Cristina Țopescu s-a iubit cu mare patos cu Ștefan Bănică, omul căruia i-a purtat respect până în ultimele sale clipe de viață. Deși relația lor a fost sortită eșecului, cei doi au rămas în relații foarte bune după separare și nu au încetat să vorbească unul despre altul cum nu se poate mai frumos. 

Toată lumea știe că între Cristina Țopescu și Ștefan Bănică a fost o poveste de iubire emoționantă și intensă. Deși gurile rele au spus de multe ori că cei doi s-ar fi despărțit cu scântei, aceștia și-au purtat un respect desăvârșit unul altuia și au vorbit foarte frumos despre momentele pe care le-au trăit împreună.

Ceea ce nu multă lume știe este faptul că regretata jurnalistă s-a mai iubit cu un artist extrem de cunoscut, nimeni altul decât Manuel Savu, unul dintre cei mai buni chitariști ai României. Cristina Țopescu s-a cuplat cu muzicianul la scurt timp după ce s-a despărțit de Ștefan Bănică. Pe toată durata relației, Cristina Țopescu a încercat pe cât posibil să păstreze discreția, însă buna ei prietenă, regretata jurnalistă Simona Catrina i-a publicat numele în revista Tango, informează wowbiz.ro.

”Cristina s-a supărat puțin după ce a apărut interviul pentru că ea a povestit despre bărbatul cu care era atunci, despre relația lor, despre cum vede lucrurile iar Simona Catrina i-a pus numele în revistă pentru că toată lumea știa că au o relație oficială. Îl spun, pentru că l-am scris și în revistă: Manuel Savu. Noi îl cunoșteam bine, era muzician, am înțeles că era și pilot de cursă lungă… nu-mi amintesc acum.Simona i-a scris numele în interviu și Critsina s-a supărat. A zis: ”eu ți-am vorbit despre relația mea dar eu nu aveam permisiunea să-i dau numele în mod oficial”. Simona îi dădea dreptate, a zis: ”te rog să mă ierți, știu și eu cum este când un bărbat nu vrea să spună oficial că e cu tine”…! Și eu le-am certat pe amândouă, am zis: ”măi, fetelor, stați un pic, ce relație e aia în care bărbatul nu-ți dă voie să spui că ești cu el. E cu tine dar nu-i spui numele în interviu că nu-i frumos? Terminați amândouă cu asta și hai să trecem mai departe”…

Deci nu el ne-a atras atenția ci ea s-a supărat și a zis că ar fi trebuit să punem… Simona a întrebat: ”E vorba de Manuel Savu?”, și a scris în paranteză: ”cunoscutul muzician și pilot de raliu, nota redacției”. Iar Cristina a zis: ”de ce n-ai trecut și numele tot în paranteză? Ca să înțeleagă el că nu eu i-am dat numele ci că tu, Simona, l-ai trecut acolo”. Iar eu, ca redactor-șef, cumva, mediam conflictul ăsta.

Asta mi-am amintit: că nici Simona Catrina și nici Cristina Țopescu nu vedeau relațiile de genul acesta, la momentul la care a avut loc interviul, acum mulți ani, așa cum cred eu că e firesc să vezi. Să fii sigur în relația ta, să n-ai nimic de ascuns și tu, ca femeie, să nu depinzi de acceptul bărbatului”, a povestit Alice Năstase-Buciută la Canal 33, despre relația dintre Cristina Țopescu și muzicianul Manuel Savu.