Cristina Țopescu, din nou uitată de familie și apropiați! Unde se află acum cenușa regretatei jurnaliste

Publicat: 21/01/2020 | 11:24

Cristina Țopescu s-a stins din viață – cel mai probabil – în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2019, iar trupul fără viață al regretatei jurnaliste a fost găsit în locuința ei din Otopeni de-abia în 12 ianuarie.

Deși avea mii de urmăritori pe rețelele de socializare, dar și familie, Cristina Țopescu a murit singură, înconjurată doar de ființele pe care le iubea cel mai mult și de care avea foarte multă grijă: câinii ei, pe care îi salvase de pe străzi.

Citește și: Primele imagini cu familia îndurerată a Cristinei Țopescu. Sicriul cu trupul neînsuflețit al jurnalistei, depus la capela Cimitirului Bellu

Dorința Cristinei Țopescu, de a fi incinerată, a fost respectată. În prezent, cenușa regretatei jurnaliste se află în crematoriu. Nimeni din familie sau vreun apropiat nu a venit, până acum, la cinci zile de la incinerare, să ridice cenușa. Semn că jurnalista pare că a fost uitată din nou.

Cine a fost Cristina Țopescu

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1870-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din București.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta ”Focus”, principala emisiune de știri a televiziunii.

Citește și: Emoționant! Mesajul scris de Șerban Huidu pe coroana cu flori adusă la căpătâiul Cristinei Țopescu

Din 2013 a fost la Antena 3, însă a anunțat că se retrage de la postul de televiziune în 2017, invocând motive personale.

În 1989, jurnalista a încercat să fugă din România și a fost arestată primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.