Cristina Szeifert a împlinit 40 de ani și arată senzațional: “Iubitul meu m-a cerut deja”. Mesajul emoționant primit de la sora ei, Brigitte Pastramă | FOTO

Publicat: 14/04/2021 | 17:23

Cristina Szeifert a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani și arată senzațional. Are un trup de zeiță, la fel ca în vremurile în care era fotomodel în Italia. Desigur, ea a “păcălit” timpul și cu ajutorul intervențiilor estetice. De ziua sa, focoasa blondă a primit un mesaj emoționant de la sora ei mai mare, Brigitte Pastramă.

Cristina Szeifert arată extraordinar la 40 de ani

Stabilită în Italia și aflată la mii de kilometri distanță de rude, Cristina Szeifert se împarte între Pensinsulă – România și Elveția, de unde este partenerul ei de viață. În prezent, vedeta se află într-o vacanță superbă în Egipt… de altfel, a fost un altfel de cadou cu ocazia zilei sale de naștere. Printre cele mai frumoase urări pe care le-a primit se numără și cea de la Brigitte.

După ce i-a transmis în privat câteva gânduri copleșitoare, celebra brunetă a felicitat-o pe sora ei mai mică și pe social media, unde a publicat o poză de album în care apar împreună, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului. La descrierea imaginii, Brigitte Pastramă a scris următorul mesaj: “#happybirthday #amazingsister #mybestfriend #iwishyouablessedlife (n.r.: #LaMulțiAni #MinunatăSoră #CeaMaiBunăPrietenăAMea #ÎțiDdorescOViațăBinecuvântată)”.

Cristina Szeifert a împlinit 40 de ani alaltăieri, pe 12 aprilie și, se pare că a reușit să “păcălească” timpul foarte bine © Facebook & Instagram

Nu rata: Atenția lui Florin Pastramă, râvnită de două femei în același timp: “Trebuie să mă împart între Brigitte și mama”. Cine câștigă de fiecare dată

Cristina Szeifert și Brigitte Patramă mai au o soră: mezina familiei, pe care o cheamă Gabriela. Ea locuiește în Timișoara, cu soțul iordanian și cu fiul lor. E o prezență discretă și apare extrem de rar pe rețelele sociale.

Cristina Szeifert, logodită cu un milionar elvețian

“Iubitul meu m-a cerut deja de doi ani. Mi-a oferit un inel extrem de frumos. Am o relație extrem de apropiată cu familia lui, fac parte din familie deja. El mă întreabă zilnic când mă căsătoresc cu el. Va veni și timpul căsătoriei. Cred în căsătorie, doar că nu mă grăbesc”, a declarat Cristina Szeifert în cadrul unui interviu pentru protv.ro.

Sora lui Brigitte practică psihologia

Superba blondă a absolvit școala de arte, după care a urmat cursurile unei facultăți de psihologie. Potrivit mărturiillor sale, Cristinei Szeifert  îi plăceau oamenii și complexitatea personalității lor, însă a pus studiul comportamentului uman pe pauză ca să se dedice modelingului și să intre în afaceri.

Imediat după absolvire, am deschis o afacere, pe care o am și astăzi – un salon de înfrumusețare foarte cunoscut în Timișoara. M-am împărțit între afacerea mea și Italia, pentru 10 ani, unde aveam contracte. A fost foarte frumos și Italia m-a făcut să cunosc o lume minunată. Participam la eventimente unde eram protagonistă, mereu în centrul atenției, și mi-am îmbogățit cultura cu lucruri extraordinare”, a mai dezvăluit Cristina Szeifert, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook & Instagram / Cristina Szeifert & Brigitte Pastrama