Cristina Spătar, programată pentru o operație delicată: “Am emoții. Am mai făcut o intervenție”. Ce s-a întâmplat cu artista

Publicat: 02/07/2020 | 18:40

Cristina Spătar a fost programată pentru o operație delicată și deja a vorbit cu medicul care va coordona întreaga intervenție chirurgicală. Azi, în cadrul unui interviu, artista a povestit cum s-a ajuns să treacă printr-un asemenea moment.

Citește și: Cristina Spătar, transformată din cauza operațiilor estetice! Cum arată acum “Regina R&B” | FOTO

Cristina Spătar, programată pentru o operație delicată

La 48 de ani, Cristina Spătar este pregătită să facă o schimbare importantă pentru trupul său. Cântăreața va intra în sala de operații, unde își va face liposucție, pentru că nu a reușit să scape cu ajutorul sportului și regimului alimentar de anumite imperfecțiuni – “căpătate” și după cele două sarcini.

“Îmi doresc de foarte mult timp să elimin câte ceva, apropo de plusul ăsta pe care îl punem odată cu vârsta și, mai ales, după naștere. Am plusuri, am aripioare, am șolduri. Eu vreau să fiu mică în talie, sunt grăsuță. E și un pic mai multă celulită. După naștere am un plus aici de te doare capul, niște burtică, a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

Nu rata: Cristina Spătar e acuzată că a escrocat o clientă cu un sacou + o pereche de pantaloni! Prima reacție: “Nu mă ocup eu…”

Pe cât de nerăbdătoare este să facă această intervenție, pe atât de neliniștită se simte. Și asta pentru că îi este teamă de eventuale efecte negative de după operația chirurgicală. În plus, o discuție emoționantă purtată cu fiul ei, Albert, a răscolit-o puțin.

“Băiețelul meu zice: «Mami, dar de ce pleci la spital? Ce-ți faci la burtă? Dar de ce trebuie? Că nu ești grasă! Ești o egoistă, vrei mereu să fii frumoasă și la noi nu te gândești, dacă nu te mai trezești?». A zis că sunt o egoistă și o lașă. Mă gândesc și la mine că prea m-am pus pe locul 2=doi. Am emoții. Am mai făcut o intervenție și am avut mari dureri de cap. Sper să mă mai trezesc și să fie bine”, a mai dezvăluit carismatica artistă.

Află și: Cristina Spătar, momentul adevărului: “Am o fostă soacră care mă mai…”

Cântăreața Cristina Spătar a divorțat în urmă cu patru ani de bărbatul căruia i-a dăruit un băiat și o fetiță. Albert și Aida se numesc copii pe care vedeta îi are cu fostul partener de viață. În timp ce fostul soț s-a recăsătorit, iar anul trecut a devenit tătic pentru a treia oară, artista trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de un bărbat care este mai tânăr decât ea cu 22 ani.

Descoperă și: Cu cât se ”vând” vedetele pe Insta, FB și Youtube?! Am aflat ce preț au Andreea Bălan, Iulia Albu, Cristina Spătar sau Andra Gogan pentru o singură postare

Citește și...