Cristina Spătar, dezvăluiri despre fostul soț la 5 ani de la divorț: ”El era totul pentru că eu n-am mamă”

Publicat: 07/01/2021 | 10:27

Când credea că viața i-a scos în cale bărbatul perfect, căruia i-a dăruit și doi copii, Cristina Spătar s-a trezit, într-o zi, pe drumuri și fără soț. Artista a făcut dezvăluiri dureroase la cinci ani de la divorț.

Cristina Spătar a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut atunci când s-a separat de tatăl copiilor săi. Artista a suferit mult după separare și a mărturisit că fostul ei soț însemna totul pentru ea.

”A fost o perioadă mai delicată. Ultimii doi-trei ani din căsnicie și am înțeles mesajul, pentru că lipsea foarte mult. Eu am fost doar foarte geloasă. Nu l-am înșelat în viața mea și nu aș fi făcut asta. Pentru mine el era totul, pentru că eu n-am mamă. N-am pe nimeni. El și familia lui, pentru mine, erau totul”, a declarat Cristina Spătar în cadrul unei emisiuni TV.

Înglodată în datorii și cu doi copii, singurul sprijin al Cristinei a fost actualul iubit, mai tânăr cu 22 ani. În ciuda faptului că nimeni nu le dădea vreo șansă din cauza diferenței mari de vârstă, iată că cei doi sunt în continuare împreună. Se iubesc și se sprijină necondiționat.

”Faptul că a apărut băiatul ăsta la momentul ăla pentru mine a fost cel mai bun balsam pentru suflet. Nu se putea să fie altcineva mai bine. Plus că există o chimie și o înțelegere fantastică. Dacă eu aș vrea să duc relația asta mai departe cu siguranță aș putea. Cred că într-o viață anterioară noi am fost un cuplu sudat”, a mai spus artista.

Cristina Spătar s-a mutat în chirie

După divorț, Cristina s-a mutat cu cei doi copii în chirie. Apartamentul pe care îl deținea înainte de căsătorie l-a pierdut din cauza problemelor fostului soț, ba chiar a mai moștenit și un credit. O mână de ajutor i-a întins, însă, nașul ei. (VEZI ȘI: CRISTINA SPĂTAR A RECUNOSCUT DIN CE FACE BANI CA SĂ-ȘI ÎNTREȚINĂ COPIII)

”- Nașul, maestrul Botgros, mă ajută și mă susține, de ce nu.

 – E nașul care te-a susținut și în perioada asta dificilă.

 – Da, întotdeauna, cu un sfat, chiar și financiar m-a ajutat, e un om cu suflet bun, îl iubesc mult de tot”, spunea Cristina într-o emisiune TV.

Cei doi copii i-au dat Cristinei Spătar putere să o ia din nou de la zero: ”Sunt foarte maturi. S-au maturizat, din păcate, mai devreme, dar mă susțin moral și pentru ei fac orice”.