Cristina, soția actorului de telenovele Denis Ștefan, este însărcinată!

Publicat: 03/04/2021 | 18:17

Familia actorului de telenovele Denis Ștefan se va mări anul acesta. Cristina, soția lui, este însărcinată. Chiar Denis avea să dea fericita veste, pe rețelele de socializare.

Cristina Zegan, o fostă ”bebelușă” de la ”Cronica Cârcotașilor”, emisiune de pe postul Prima TV, va deveni mama pentru a doua oară. Ea și Denis sunt împreună din 2012 și au o fetiță împreună. „Dragilor, familia Ștefan se mărește!?????? @cristina.ștefan.oficial Bucurie nemărginită în familia noastră! Delia va fi surioara cea mare! Suntem tare emoționați, bucuroși și recunoscători pentru această binecuvântare pe care o primim a doua oară! ????#binecuvântare #familie #pregnant #bigfamily #pregnancy #mama #grateful #ourfamily #pregnant”, a scris Denis Ștefan pe contul de Instagram. (CITEȘTE ȘI: ACTORUL DENIS ȘTEFAN, MESAJ PENTRU CÂRCOTAȘI DUPĂ CE A FOST DIAGNOSTICAT POZITIV CU COVID-19: ”AM PUS ȘI BULETINUL DE ANALIZE”)

Cristina, soția actorului de telenovele Denis Ștefan, este însărcinată!

În urmă cu aproximativ patru ani, Denis Ștefan și Cristina vorbeau despre al doilea copil al lor, voiam o surioară pentru Delia Maria, care pe atunci avea doar trei ani şi cinci luni. ”La început, fiica mea a fost foarte curioasă (n.r. de tutorialele despre make-up pe care le face pe internet), însă încerc să o ţin departe de asta pentru că ea are alte activităţi. O aranjăm la fiecare sărbătoare. De Paşte, o îmbrăcăm în roşu. În fiecare an a fost o problemă. Într-un an a fost bolnavă – febră şi d-astea. În al doilea an i-a fost somn. Anul acesta sper să fie trează. Acum adoarme la 11 şi jumătate şi se trezeşte la 7. Nu poţi s-o culci mai devreme. Doarme cu tati. Dintotdeauna.

A căzut din pat, dar nu plânge. Chiar acum câteva luni a căzut din pat, dar nu am auzit-o. M-am trezit şi nu ştiam unde e Delia. Când mă uit, era pe pernă, lângă pat, dormea. Îi place să danseze. Da, ne gândim şi lucrăm şi… Doamne ajută! Sunt şi nu mai vreau să treacă foarte mult timp pentru că apoi te obişnuieşti cu binele”, a dezvăluit soţia lui Denis Ştefan. „Vrem să îi oferim o surioară cât mai repede. Nu ne dorim să treacă timpul, pentru că ne obişnuim cu binele şi apoi e mai greu. Lucrăm la asta şi sperăm să se întâmple curând”, a continuat Cristina. Imediat a fost competată de soțul ei, denis. „La al doilea e întotdeauna mai uşor. Toţi prietenii spun asta”, a declarat Denis Ştefan la PRO TV.

Sursa foto: Instagram