Cristina Șișcanu urmează modelul lui Naomi Campbell! A ieșit la cumpărături echipată complet! Ce reacții a stârnit costumația vedetei

Publicat: 31/03/2020 | 08:44

Cristina Șișcanu și-a luat toate măsurile de precauție când a ieșit din casă, la cumpărături. Vedeta a urmat exemplul lui Naomi Campbell și s-a echipat din cap, până în picioare. A purtat combinezon, mănuși, ochelari de protecție și mască.

Recent, Cristina Șișcanu a ieșit la cumpărături, pentru a se aproviziona, iar pentru că a vrut să evite orice pericol aceasta a purtat un echipament de protecție complet. Deși intențiile au fost bune, vedeta a fost aspru criticată în mediul online. Urmăritorii ei  au spus că face risipă de echipamente, în contextul în care cadrele medicale se plâng de lipsa lor. (CITEȘTE ȘI: CRISTINA ŞIŞCANU, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE LA BRAVO, AI STIL CELEBRITIES: „NU DORM CU SOŢUL”. CE PROBLEME ARE ÎN RELAŢIA CU MĂDĂLIN IONESCU)

Atunci când a văzut ce reacții a stârnit costumația ei, Cristina nu s-a putut abține și a răspuns răutăcioșilor. „Pe bune? Așa de ciudat gândiți unii dintre voi? Nu mai există nicio criză de echipamente de protecție pentru cadrele medicale. S-a rezolvat. Probabil mai durează procesul de producție. În plus, dacă ați face toți ca mine (să ieșiți o dată la șapte zile din casa și echipați așa ), am scăpa de pandemie mult mai repede! Un astfel de echipament nu este scump și este disponibil. De ce aruncați cu pietre? Eu militez pentru a proteja și a ne proteja! Cu ce am greșit? Când va dispărea oare acest efect de turmă care îmbolnăvește societatea?”, a scris Cristina Șișcanu pe Instagram.

Cât a cheltuit Cristina Șișcanu pe echipamentul de protecție

Cristina a închis rapid gura cârcotașilor explicând că echipamentul pe care l-a purtat nu este unul costisitor și i-a sfătuit și pe ceilalți să îi urmeze exemplul și să se protejeze. (VEZI ȘI: COVID-19 FACE RAVAGII! PESTE 37.800 DE MORȚI ÎN LUMEA, MAJORITATEA DIN EUROPA)

„Știți cât de ușor mi-a fost când am ajuns acasă? Mi-am dat jos combinezonul, mănușile, masca și le-am aruncat (data viitoare îmi iau și botoși) și sunt liniștită că mi-am luat toate măsurile de siguranță să mă protejez și să îi protejez pe copiii și pe părinții mei care stau cu noi. Și nici nu fac risipă de echipamente pentru că ies din casă de 4 ori pe lună. Deci? 4 măști, 4 combinezoane de unica folosință, 4 perechi de mănuși, 4 perechi de botoși pe lună!

De ce să mă supun riscului pentru că un cretin care se amuză pe seama situației în care ne aflăm să vină și sa îmi strănute pe haine (așa cum mi s-a întâmplat mie și soțului meu) ??? Voi gândiți înainte sa lăsați un comentariu la aceasta postare a mea? Oameni buni, ce aveți ? Cum să donez un combinezon de unică folosință pentru zugravi unor cadre medicale? Un astfel de combinezon costă 9 lei. Aceasta a fost găselnița mea pentru a nu îmi expune hainele și părul la eventualele picături ale unei persoane infectate cu COVID-19. Mie și lui Mădălin ni s-a întâmplat ca un cretin sa tușească și să strănute lângă noi”, a mai spus Cristina Șișcanu.