Cristina Șișcanu, replică acidă după ce a fost acuzată că își modifică pozele, pentru a părea mai slabă: „Mă mâncați voi de posterior și s-a micșorat”

Publicat: 07/02/2020 | 12:30

Cristina Șișcanu a fost prima concurentă care a părăsit cursa Survivor România, după ce oamenii au decis că este cazul să plece acasă. Reîntoarsă în România, soția lui Mădălin Ionescu și-a reluat activitățile și se ocupă, din nou, de conturile de pe rețelele de socializare. 

Experiența din cadrul reality show-ului Survivor România a fost una plăcută pentru Cristina Șișcanu, dar au existat și momente în care a simțit că nu mai poate să meargă mai departe, în competiție. Vedeta a slăbit 6 kilograme și, imediat cum a ajuns acasă, a postat un video pe contul ei de Instagram, îmbrăcată foarte sumar. Cum în online nu poți scăpa niciodată de hate, Cristina Șișcanu a fost acuzată că își modifică pozele, pentru a părea mai slabă.

Pentru că este asumată și deschisă, Cristina Șișcanu le-a răspuns imediat răutăcioșilor, printr-o replică destul de acidă. „Acest video este pentru cele care dau din gură că îmi modific pozele ca să par slabă. La “Survivor” eram cu 6 kg mai grasă. Ma îngrășasem înainte de a pleca. Apoi am slăbit. Unde este misterul? Silueta nu poate fi modificată într-un material video. A, încă ceva : am slăbit și pentru că mă mâncați voi de posterior și s-a micșorat. Mulțumesc ”, a scris Cristina Șișcanu, pe Instagramul său.

Despre experiența din cadrul Survivor, Cristina Șișcanu susține că i-a prins bine o astfel de provocare și că a rămas cu un gust dulce-picant-amar.

“Am rămas cu un gust dulce-picant-amar! Dulce… pentru că a fost o experiență unică, memorabilă prin prisma comuniunii cu natura. Acum nu mai am nicio frică legată de insecte, de rozătoare sau alte vietăți, nu m-ar mai incomoda ploaia dacă m-ar uda… este incredibilă puterea de adaptare a organismului uman! Acea imagine pe care o vedeam în fiecare dimineață de pe podeaua de scândură pe care dormeam… este divină. Știu că o voi păstra în memorie toată viața: palmierul cu nuci de cocos și Marea Caraibilor.

Am cunoscut oameni minunați pe care i-am îndrăgit și îi voi purta în suflet. Picant… pentru că am avut parte de momente cu nivel maxim de adrenalină. Neprevăzutul, misterul, surpriza fiecărei clipe mi-au dat bătăi de inimă puternice! Amar… pentru că am cunoscut și oameni care au vrut să mă înjunghie pe la spate, dar am plecat la timp”, a declarat Cristina Șișcanu, pentru viva.ro.