Cristina Șișcanu o face praf pe Elena Ionescu, după eliminarea de la Survivor România: „Este inumană!”

Publicat: 29/01/2020 | 09:16

Cristina Șișcanu, una din prezențele controversate de la Survivor România dar și prima eliminată din echipa Faimoșilor a făcut unele dezvăluiri șocante, la întoarcerea în țară.

Invitată la emisiunea FanArena, a vorbit despre tensiunile din echipa Faimoșilor și a acuzat-o pe Elena Ionescu de egoism. Cristina a spus despre cânăreață că este extrem de individualistă, că singurul scop al acesteia este de a câștiga și nu este deloc empatică față de colegii ei. Concurenta eliminată a dezvăluit că Elenei nu îi pasă că mâncarea pe care o primeau în cadrul competiției este limitată și fiecare avea o porție strictă, a acuzat-o că are tendința să mănânce mai mult, să își depășască rația zilnică. (CITEȘTE ȘI: CRISTINA ȘIȘCANU, ELIMINATĂ DE LA SURVIVOR ROMÂNIA! MĂDĂLIN IONESCU, REACȚII TRANȘANTE ÎNTR-O FILMARE, PE CARE A ȘTERS-O! CE A SPUS SOȚUL VEDETEI)

Cristina Șișcanu a povestit în emisiune care au fost toate momentele în care Elena a exagerat și a arătat că îi pasă doar de ea. „În noaptea în care Ruby s-a simțit foarte rău. Elena stătea în picioare și a dat o replică neașteptată. Noi încercat să găsim soluții să o salvăm pe Ruby, iar ea a spus că: Așa sunt regulile, cine rezistă bine, cine nu să plece. Replica ei ni s-a părut inumană. Ea pare că a venit doar să meargă până la capăt.

Pe noi ne-a șocat ce a zis Elena, pentru că noi am încercat să ne ajutăm mereu. Ea a făcut trei chestii deranjante. Faza cu Ruby, că a spus că despre asta este Suprevietuitor, trebuie să reziști. A mai fost incidentul cu orezul, că a mâncat mai mult, deși știa că mâncarea este cu porția. Iar cel mai deranjant a fost incidentul cu cei 25 de bărbați care au venit pe insulă.”, a povestit Cristina Șișcanu.

Elena Ionescu, concurenta Survivor România

Elena Ionescu, una dintre cântărețele autohtone, ce se bucură de succes și de iubirea publicului. Ea și-a început cariera de la o vârstă frageda, la doar șase ani a pășit prima dată pe o scenă. Tânăra este licențiată în Jurnalism și a absolvit Școala Populară de Artă, Secția Canto și Teatru.

A fost pentru zece ani, vocea formației Mandinga, iar după despărțirea de aceștia și-a continuat cariera muzicală solo. Prin participarea la emisiunea Survivor România, Elena Ionescu a vrut să își demonstreze că poate ieși din zona de confort și să își testeze limitele și rezistența.