Cristina Șișcanu, noi dezvăluiri despre experiența de la Survivor: ”4 zile nu am mâncat nimic”

Publicat: 16/02/2020 | 21:50

După ce a părăsit ”Survivor România”, emisiunea difuzată de Kanal D, Cristina Șișcanu a ținut legătura cu fanii ei pe rețelele de socializare. Vedea a dat, acum, mai mult detalii despre experiența pe care a avut-o în cadrul competiției Survivor.

Cristina Șișcanu a părăsit “Survivor România”, după ce colegii ei din echipa Faimoșii au propus-o spre eliminare alături de Elena Ionescu și Asiana Peng. Revenită în țară, soția lui Mădălin Ionescu a publicat un clip de Instagram unde a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană.

A ținut zilnic legătura cu fanii ei, iar acum a făcut noi dezvăluiri despre Survivor. (CITEȘTE ȘI: CÂTE KILOGRAME A SLĂBIT CRISTINA ȘIȘCANU ÎN CELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI CÂT TIMP A PARTICIPAT LA “SURVIVOR ROMÂNIA”. “MI-A PRINS FOARTE BINE!”)

”Era greu, foarte greu, mai ales pentru colegii mei bărbați. Eu eram obișnuită cu dietele, și mă descurcam, dar unii dintre noi… nu. Vă pot spune că, timp de patru zile, nu am mâncat nimic în junglă și mergeam la concurs. Nu am câștigat probele și nu aveam hrană. Îmi amintesc că, la un moment dat, războinicii au dorit să ne dea din rația lor, le era probabil milă de noi, dar regulamentul nu permitea”, a dezvăluit Cristina pentru wowbiz.ro.

Cristina Șișcanu: ”Asta-i viața!”

Cristina Șișcanu a fost eliminată de la ”Survivor România”, iar vedeta a declarat – în timpul ceremoniei  – că a trăit o experiență interesantă și intensă. A recunoscut, totodată, că nu s-a descurcat bine pe traseu, însă bucuria de a descoperi oameni care s-au transformat în prieteni este esențială.

”A fost o experiență interesantă, foarte intensă. Într-adevăr pe traseu nu m-am descurcat la nivelul la care trebuia să mă descurc. Din păcate nu am reușit să adun puncte. Eu sper că vor reuși să devină din ce în ce mai buni. Mă bucur că am găsit oameni cu care am reușit să leg prietenii și sper că vor ține și după show-ul «Survivor». Am un amalgam de emoții, i-am îndrăgit foarte mult, înainte nu-i cunoșteam pe majoritatea, dar ne-am împrietenit. Trebuie să ne despărțim, asta e viața”, a scris Cristina Șișcanu în cadrul ceremoniei de eliminare de la “Survivor România”