Cristina Șișcanu, în lacrimi înainte de plecarea la Survivor România! Vedeta Kanal D, declarații dureroase: „Fără condiții, de dorul copilului meu”

Publicat: 20/01/2020 | 10:56

Vedetele de la Survivor România au trecut prin momente grele, înainte de plecarea în competiție. Cristina Șișcanu a vorbit deschis despre participarea ei în cel mai dur reality show și nu s-a sfiit să-și lase lacrimile să curgă pe obraz, în fața fanilor săi. 

Plecarea la Survivor România a făcut-o pe Cristina Șișcanu să plângă! Vedeta a știut din prima clipă cât de greu îi va fi, însă știm cu toții că este o femeie curajoasă ți determinată să facă față oricărei provocări pe care o primește. Tocmai de aceea, Cristina Șișcanu a vorbit deschis despre sentimentele sale. Pe contul său de Facebook, vedeta a postat un clip video în care, cu lacrimi pe obraz, le mărturisește fanilor săi că este convinsă de faptul că îi va fi extrem de greu în competiție, mai ales din cauza faptului că nu este deloc o fire sportivă.

Mai mult, Cristina Șișcanu a mărturisit că dorul de micuța Petra va fi cel mai dificil lucru pe care va trebui să-l suporte.  „Nu am defecte care să mă împiedice să înving. Voi fi foarte ambițioasă, sunt extrem de determinată și nimic nu mă poate opri. Survivor România este o altă lume, este provocarea extremă, sunt pregătită să trăiesc orice la Survivor .Îmi tremură inima ca a unui iepure! Știu că mă îmi va fi greu acolo, fără hrană, fără condiții, de dorul copilului meu. În plus, eu nu sunt o sportivă din fire și nici o persoană care să trăiască după reguli stricte. Doar o singură data în viața mea, am făcut o detoxifiere, timp de o săptămână, și după aceea, nici nu mai știam pe ce lume sunt! De atunci, am preferat să nu mai încerc nimic de genul acesta. În plus, îmi este frică de insecte, de lighioane, Doamne ferește să mi se întâmple ceva. De acum, am palpitații”a spus vedeta Kanal D, cu puțin timp înainte de a pleca în Republica Dominicană.