Cristina Șișcanu, din nou mămică. Ea și Mădălin Ionescu au dat marea veste!

Publicat: 24/04/2021 | 17:15

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împreună o fetiță, dar au planuri mari pentru viitor. Cei doi își doresc să redevină părinți, așa că „lucrează” de zor pentru aducerea pe lume a unui nou membru în familia lor.

În cadrul emisiunii Mămici de pitici cu lipici, Cristina Șișcanu a făcut declarații interesante cu privire la lucrurile ce se vor întâmpla în viața ei și a lui Mădălin Ionescu, în viitorul apropiat.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda le-au spus celor doi că fiica lor mai mare, Victoria, i-a întrebat de ce Petra, fetița Cristinei și a lui Mădălin, nu are o surioară, așa cum ea o are pe micuța Thea Iris. Atunci, Cristina Șișcanu a dat marea vestea: ea și Mădălin Ionescu își doresc să aibă încă un copil și chiar lucrează la acest aspect.v”Mami și tati se gândesc să facă un bebeluș. Am calculat că nu mai avem foarte mulți ani la dispoziție, nu mai avem timp de gândire”, a spus Cristina Șișcanu, la Antena Stars.

Cum a fost cerută Cristina Șișcanu în căsătorie

Cristina Șișcanu a oferit detalii picante despre seara în care a fost cerută în căsătorie. Vedeta a dezvăluit totul despre momentul în care a spus cel mai important ”Da!” din viața ei.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au cunoscut în urmă cu 11 ani. La vremea respectivă, el era prezentatorul emisiunii ”Acces Direct” la Antena 1, iar ea era reporter. În ciuda faptului că Mădălin Ionescu era căsătorit, iar Cristina se afla într-o relație, sentimentele dintre cei doi au fost mai puternice.

Au deci să dea o șansă poveștii lor de dragoste, iar astăzi se iubesc necondiționat și au împreună o fetiță care le aduce bucurii zi de zi. Însă… puțini sunt cei care știu cum a fost cerută în căsătorie Cristina Șișcanu. Ei bine, vedeta a dat totul din casă!

”Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap, iar Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut şi flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă. Am spus ‘da’, după care a urmat o noapte de amor”, a declarat Cristina Șișcanu.

Sursă foto: Facebook