Cristina Șișcanu dă cărțile pe față în ceea ce privește relația cu soacra ei! ”Mă irită…”

Publicat: 26/02/2020 | 08:44

Cristina Șișcanu recunoaște în fața tuturor gestul pe care nu-l suportă din partea mamei lui Mădălin Ionescu. Tânăra mămică a povestit din culisele vieții sale personale, acum că este o femeie casnică mai mult decât oricând.

După experiența grea din Republica Dominicană, Cristina Șișcanu a decis să se ocupe mai mult de creșterea celor trei copii ai săi, respectiv de cei doi fii ai lui Mădălin din prima căsătorie și de micuța Petra, fiica ei și a lui Mădălin Ionescu.

Tânăra mămică se focalizează în mare parte pe alimentație. Trăind și văzând că în jungla dominicană poate supraviețui fără probleme și patru zile în lipsa mâncării, Cristina a decis să schimbe total meniul familiei. Însă, soacra acesteia îi cam pune piedici în încercările sale.

„Mă irită subiectele acestea despre mâncare. Noi fiind o familie mare, trebuie să știm meniul din casă, cine, ce mănâncă. Și mamele noastre sunt tot timpul cu mâncărurile. Și mama lui Mădălin când vine aduce prăjituri, mâncare, iar eu fug de mâncare. Pentru că mi-am dat seama și la Survivor că nu avem nevoie de așa multă mâncare. Corpul nostru rezistă foarte bine și cu puțină mâncare, din acest motiv nici nu mai gătesc cum o făceam înainte. Vă pot spune că, timp de patru zile, nu am mâncat nimic în junglă și mergeam la concurs. Nu am câștigat probele și nu aveam hrană. Îmi amintesc că, la un moment dat, războinicii au dorit să ne dea din rația lor, le era probabil milă de noi, dar regulamentul nu permitea”, a declarat Cristina Șișcanu