Cristina Șișcanu a vorbit despre al doilea copil: “Dacă va fi fată…”

Publicat: 18/12/2019 | 13:13

Suntem în cea mai frumoasă perioadă a anului: cea în care magia și dorințele predomină! Iar Cristina Șișcanu a dezvăluit unul dintre visurile ei: să devină mămică din nou. Frumoasa jurnalistă și soțul său, Mădălin Ionescu, au o fetiță, în vârstă de doi ani și șapte luni.

Citește și: Cristina Şişcanu, dezvăluiri despre viaţa intimă: “Urmează să mergem la hotel”

Cristina Șișcanu a vorbit despre al doilea copil

Deși are 35 de ani, Cristina Șișcanu își dorește să mai facă un copil cu Mădălin Ionescu. În cadrul unui interviu, pe care l-a acordat recent, ea a dezvăluit că… imediat ce lucrurile se vor mai liniști puțin în familia sa, va începe “să lucreze” la al doilea moștenitor.

“Să se așeze lucrurile și ne apucăm de treabă și pentru cel de-al doilea copil. Numai că nu știu unde să-l mai pun… în casă, mă refer. Avem o cameră liberă, dar eu îmi fac dressing în ea. Asta e, ținem bebelușul în dressing. Și Mădălin zice: «Gândește-te bine. Dacă îți faci dressing, nu mai avem o cameră pentru copii», că noi suntem o familie numeroasă. Și zic: «Asta e! Ne mutăm într-o altă casă sau ținem bebelușul în dressing, că e foarte frumos! Punem acolo pătuțul… Și dacă va fi fată, cu atât mai bine». Dacă va fi fată, da…, a declarat Cristina Șișcanu pentru unica.ro.

Citește și: Cristina Șișcanu, fotografiată complet goală în cadă de Mădălin Ionescu. Imaginea HOT a devenit publică

Fetița pe care Cristina Șișcanu i-a dăruit-o soțului ei, Mădălin Ionescu, s-a născut pe 29 aprilie 2017. Fostul prezentator TV mai are o fată și un băiat din primul mariaj.