Cristina Șișcanu a ajuns, din nou, în vizorul internauților! Replica dură oferită de vedetă: „Fata care mi-a scris acel mesaj este o proastă”

Publicat: 03/03/2021 | 17:39

Cristina Șișcanu a ajuns, din nou, în vizorul internauților, însă de această data a reacționat dur. Vedeta a aruncat cuvinte grele și i-a jignit pe cei care au criticat-o.

Totul s-a întâmplat în cadrul scandalului cu cei 45 de studenți de la Facultatea de Drept care au copiat. Cristina Șișcanu și-a spus părerea despre acest subiect și a mărturisit că și ea a trecut printr-o situație similară. Pe vreme când era la facultate a observat cum un coleg al ei copia și l-a dat imediat de gol.

Poveste vedetei i-a supărat pe câțiva din internauți, care au criticat-o, iar acest lucru a înfuriat-o pe Cristina Șișcanu. (CITEȘTE ȘI: CRISTINA ȘIȘCANU ȘI FIICA SA, PROTAGONISTELE UNUI MOMENT INEDIT, LA TV. CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN TIMP CE FĂCEAU „CURĂȚENIE” PRINTRE HAINE. FOTO)

„Ce urât! De ce ai făcut asta? Era problema lui că a copiat. Dacă tu știai că ești în stare să iei examenul respectiv, nu făceai asta. De aici rezultă faptul că invidia este principala ta trăsătură, cea dominantă”, a spus una dintre internaute, după ce a auzit poveste vedetei.

Cristina Șișcanu, replică dură

Deranjată de acuzația adusă, Cristina Șișcanu a răbufnit și a aruncat cuvinte grele. Vedeta a jignit-o pe cea care a scris mesajul, iar șirul declarațiilor acide nu s-a oprit ușor. (VEZI ȘI: CRISTINA ȘIȘCANU DĂ LECȚII DE VIAȚĂ PE INSTAGRAM: “SĂ NU DEPINZI DE UN BĂRBAT DACĂ VREI SĂ-ȚI IEI UN RUJ”)

 „Deci fata asta care mi-a scris acel mesaj este o proastă. Nu a înțeles nimic și nici nu înțelege cum este viața și care sunt principiile corecte de viață. Dacă vedem că unul copiază, hai să îl pitim acolo, dăm dovadă de corectitudine dacă nu îl pârâm.

Femeie, tu te gândești? Eu vorbeam despre un concurs unde era bătaie de 2-3 locuri la fără taxă și erau sute de tineri care se luptau. Eu nu am făcut-o doar pentru mine, am făcut-o pentru toți ceilalți care se luptau pentru șansa de locuri la fără taxă.

De ce să vină un cretin, care nu a muncit, care habar n-avea, să facă pe deșteptul copiind și să fure un loc fără taxă la facultate, unui student foarte deștept. Asta trebuie să fac, să tac, să nu-i atrag atenția, care după acea mi-a mulțumit și mi-a zis că am dreptate?

Mi-e rușine de unii ca voi care gândiți așa, mi-e rușine. Trăiesc într-o astfel de societate și mă înfioară faptul că ai mei copii vor trăi alături de oameni ca voi. Mi-e rușine.

Proasta, pentru că e proastă. Prost înseamnă om fără minte. Proasta spune că nu era problema mea că el a copiat, păi cum nu eram dacă eram într-un concurs și noi toți ăia, sutele de tineri luptam pentru un loc la fără taxă?”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.