Cristina Pucean îi ia apărarea lui Alex Velea, în scandalul cu Abi Talent. Ce spune dansatoarea despre „duelul” celor doi

Publicat: 20/01/2020 | 08:04

Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent a ajuns la urechile tuturor, așa că artiștii de la noi nu au ezitat să-și spună părerea, în mediul online, despre cele întâmplate recent între cei doi. 

Cristina Pucean nu a rămas indiferentă în scandalul momentului și nu a avut nicio reținere să-și exprime punctul de vedere pe Instagram, cu privire la „duelul” dintre Alex Velea și Abi Talent. După ce a lansat o provocare pe contul său de Instagram în care fanii ei au putut să îi pună tot felul de întrebări, așa cum era de așteptat, dansatoarea preferată a maneliștilor a primit și marea întrebare.

„Abi sau Alex Velea? Ești super frumoasă și talentată și te admir mult” este întrebarea primită de Cristina Pucean, pe contul său de Instagram. Fără să stea prea mult pe gânduri, focoasa blondină și-a spus imediat punctul de vedere.

„Velea, clar” a scris Cristina Pucean, în răspunsul său, luându-i apărarea lui Alex Velea, în scandalul cu Abi Talent.

Carmen de la Sălciua, radicală în privința lui Abi Talent

Scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea a ajuns și la urechile artistei Carmen de la Sălciua. Cântăreața a povestit pe contul său de Instagram că artiștii precum Velea, care au inspirat o generație întreagă, ar trebui să fie mult mai apreciați de către cei tineri. Mai mult, nu l-a menajat deloc pe Abi Talent, iar despre acesta a mărturisit că nu ar trebui să caute faima prin scandal și lucruri negative.