Cristina Pucean, dansatoarea preferată a maneliștilor, atacată dur după reprezentația de la “Românii au Talent”. “S-au săturat lăutarii de ea și…”

Publicat: 29/02/2020 | 09:35

Cristina Pucean, dansatoarea preferată a maneliştilor, s-a transformat complet. Blondina s-a “tunat” cam peste tot. Şi-a pus silicoane, şi-a făcut rinoplastie, şi-a reparat dantura şi şi-a mărit buzele. Cu un nou look, a simțit nevoia să reapară pe micul ecran. Astfel că a decis să participe la show-ul “Românii au talent”, difuzat de Pro TV.

CITEȘTE ȘI: DANSATOAREA PREFERATĂ A MANELIŞTILOR A AJUNS DE NERECUNOSCUT! CRISTINA PUCEAN S-A „TUNAT” PÂNĂ S-A TRANSFORMAT COMPLET

Pe scenă a susținut o reprezentație, iar organizatorii emisiunii au numit-o “cea mai sexy dansatoare de muzică orientală din România”. Nu toată lumea a fost, însă, încântată de show-ul făcut de Cristina Pucean. Multe dintre persoanele care au vizionat imaginile cu dansatoarea preferată a maneliștilor au rămas indignate, deși concurenta a trecut în turul următor ca urmare a deciziei juraților.

Nu mai e băgată în seamă și a venit la Românii au Talent. La lautari nu mai are talent s-au săturat de ea”, “Au fost altele mai bune”, “A dansat modest!”, “Salam trebuia să-i cânte și dansa fără număr”, au fost doar câteva dintre comentariile acide la adresa Cristinei Pucean.

Cristina Pucean

Este cea mai sexy dansatoare de muzică orientală din România! Cristina Pucean a făcut show pe scena Românii au talent>>>> http://bit.ly/2vrFEJH

Publicată de Romanii au talent pe Vineri, 28 februarie 2020

Desemnată Miss Piranda 2011!

Cristina Pucean a fost desemnată şi Miss Piranda 2011. Tânăra are succes nu doar în România, ci şi în străinătate, unde dansează la diferite evenimente.

CITEȘTE ȘI: CRISTINA PUCEAN S-A POZAT GOALĂ ÎN FAȚA OGLIZII ! IMAGINI INCENDIARE CU DANSATOAREA MANELIȘTILOR!